• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
'Det må jeg godt' og logik for tumlinge

“Didyouknow…”

Dengang jeg var ung og spændstig og backpackede min vej igennem Australien på egen hånd*, mødte jeg mange, mange mennesker. Spændende, kedelige, hotties, creepy (ja, det er dig, israelske ex-mili-fyr, jeg taler om), interessante og helt igennem parodiske. Enkelte har jeg stadig kontakt med, selvom det er 10 år siden efterhånden. En af dem, jeg tænker på med mellemrum, men aldrig udvekslede mailadresser med, er en fyr, som jeg ikke aner hvor kom fra, men som talte med en heftig indisk accent og som var en omvandrende katalog af ‘unødvendig viden’. Han talte non-stop i de 10 timer, som køreturen oppe fra Darwin og ned til Alice Springs varede. Non-effing-stop. Hver eneste sætning startede med ‘Did you know’ og efterhånden lød det som et ord. Didyouknow

Det betyder, at jeg nu om flere ting har en viden, jeg aldrig kommer til at få brug for. Det har jeg generelt, men så plejer det at være information, jeg selv opsøger. Nu deler jeg indisk-accent-fyrs visdom med jer også. Didyouknow that Chicago has the biggest airport in the world for cargo? Nej, vel? Jamen, det var da så lidt. Tak mig, når du vinder ‘Hvem vil være millionær?’ med netop det spørgsmål. Eller svar. Du ved, hvad jeg mener.

Forleden tikkede en mail ind med nyheden om Netflix’ nye serie ‘Marco Polo’, der har premiere midt i december.

Jeg er svært glad for historiske dramaer. Jonas? Not so much. Umiddelbart ser det dog ud til at der er noget mere nutidig action og diverse stadier af sexet afklædthed end der var i 1200-tallet, så mon ikke også han kunne lokkes til at se med…

Pointen? Jeg er en runner up til muligheden for at komme et smut til New York og verdenspremieren, hvis jeg deler nyheden med jer (hvilket jeg nu har gjort) og så bliver jeg hende, der ser sådan her ud, hvis jeg får lov at tage afsted:

happy oprah

Jeg tænker, at I også skal have lidt ud af at læse et indlæg som det her – derfor er her nu 10 random facts som du kan bruge næste gang, du skal imponere en date (alternativt, skræmme en væk) Public service, du.

 1. Ingen ved præcis, hvem der byggede Taj Mahal
 2. Shakespeare opfandt ordene ‘bump’ og ‘assassination’
 3. Sjakaler har et sæt kromosomer mere end hunde og ulve
 4. Et smagsløg har en gennemsnitlig ‘levetid’ på 10 dage
 5. Hvis du råber i 8 år, 7 måneder og 6 dage har du genereret nok lydenergi til at opvarme en kop kaffe
 6. Hajer er de eneste fisk, der kan blinke med begge øjne
 7. Det mindste kunstværk i verden er malet af en flamsk kunstner og forestiller en møller og hans mølle. Det er malet på et riskorn
 8. Tigre har både stribet pels og stribet hud
 9. Winston Churchill blev født på et dametoilet under et bal
 10. Elefanter kan ikke hoppe

 

 

YIPPEEE

*Nu hvor jeg tænker over det, så kan jeg ikke forestille mig, hvad mine forældre har tænkt om det projekt. Forestil jer, hvis Bean finder på at rejse om på den anden side ad jorden engang. Selv. Gisp!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Det må jeg godt' og logik for tumlinge