Et pip fra sygdomsland om lækre, sunde snacks

Få 100 DKK til Bonaparte (jep, jeg er stadig syg)

Det er liiiidt langt fra Østfrontens normale emneområde det her med rabatkoder til shopping, men bær lige over med mig, for jeg ligger stadig på sofaen. Dog regner jeg med et stærkt comeback i morgen, for de dér Echinea-dråber lader til at være mirakelmagere. En forkølelse behøver åbenbart ikke vare en hel uge. Mere om det en anden god gang.

I mellemtiden, mens jeg stadig har snot på hjernen og en tung bjælke for panden, så er her et meget letfordøjeligt indlæg. Nemlig om shopping, rabatkode og et mærke, jeg ikke kendte indtil for et par måneder siden.

Da jeg var barn, var Bonaparte meeeeget ‘mor-agtigt’ og rimeligt konet og kedeligt. Men de har heldigvis udviklet sig, og der er kommet et nyt underbrand til. Notice er noget yngre og mere cool i udtrykket, og jeg har haft min lange skjorte med chiffonunderdelen (gave) på mere end en håndfuld gange siden jeg fik den.

Nu kan du til og med 12.10. få 100 DKK til HELE Bonapartes webshop, hvis du bruger mere end 500 DKK. Dvs. hvis du bruger 500 DKK, bruger du i virkeligheden kun 400 DKK osv. Og der er fri fragt. Det kan vi lide. Koden er 1004UDK

Nedenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter. Den lange skjorte bor allerede på Østfronten, og den er jeg rigtig glad for. Den kræver dog, at du er mere end 160 høj, for ellers bliver den for lang. Min er str. 36, så det er relativt true to size. Den lyserøde jakke er SÅ fin, men jeg mangler ikke sådan rigtigt vinterjakker. Du kan se smukke Signe rocke den HER. Den lange coatigan med dip dye effekt er to die for og så blød og lun og perfekt til hele vinteren og til det spæde forår og jeg har været ved at klikke køb mange gange, men vi sparer sammen til en stor reolvæg, så det dur nok ikke med alt for meget shopping… Og nåja. Så leder jeg jo stadig efter den perfekte læderjakke – og jeg har stadig en til salg HER, hvis du mangler…

 photo notice_zps7d99b8dc.jpg
1 – lang skjorte med chiffonunderdel // 2 – bikerjakke // 3 – dip dye coatigan //4 – lyserød uldfrakke 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et pip fra sygdomsland om lækre, sunde snacks