• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Dagen i dag - fortalt i billeder

Regnvejrslørdag uden planer

I dag har været en af de sjældne (lør)dage, hvor vi stort set har tusset rundt i nattøj hele dagen – og hvor vi ikke har haft noget som helst vi skulle. Alligevel synes jeg, vi har nået en masse. Sådan i vores rolige, low key tempo. Hele huset er for eksempel gjort rent. Med Beans hjælp. I var i øvrigt flere, der efterspurgte forslag til aktiviteter med små børn. Jeg skal nok komme med et indlæg om det snart, men altså: alt husligt arbejde er et godt sted at starte. Bean synes, det er skægt at lave det samme som mor og far, og er stolt over at hjælpe. Hun gider ikke tørre støv af i hele stuen, og resultatet er måske heller ikke fantastisk, men det er jo ligemeget. For når man ikke gider gøre rent længere, kan man jo altid låne sin mors makeup-spejl og -grej, mens hun er igang med en større omgang rengøring og oprydning i baderummet!

Det er en fed følelse ikke at skulle nå noget; at have god tid til det hele – og alligevel komme rigtig langt omkring. Det er bestemt ikke altid, at det lykkes, og det er nok særligt mig, der er god til at småstresse omkring alt det vi ‘bør’ gøre og hvordan vi ‘bør’ gøre det.

Så på trods af overhovedet ikke at have haft travlt, har Bean og jeg har lavet bolledej og bagt brød og burgerboller – vi har leget skovtur med bamserne og alle husets potteplanter på stuegulvet – været krea med perleplader og perlehalskæder. Kæreste og Bean har tegnet og klippeklistret (jeg fandt her ud af, at Bean faktisk kan tegne ansigter! Giv hende en halvstor oval, og så skal hun nok selv sætte øjne, næse, mund og ører på. Det er jeg ret imponeret over, hvis jeg må være så fri) Vi har set Sofus i Ramasjang (hold nu OP, hvor er det godt fundet på!), lavet mad, vasket op, tumlet, spist, grinet og krammet og leget lidt mere. For at toppe det hele, så puttede Bean stort set sig selv. Totalt uhørt, men hey – hvis hun har lyst til at ligge lidt selv i sengen og vi så bare skal kigge ind og give en krammer af og til, er det FINT med mig. Jeg synes, det er supersejt, at det var hendes eget initiativ, og er meget spændt på om det holder mere end i aften.

Rigtig god weekend til jer

 photo DSC_0380_zpsb7c229d6.jpg
 photo DSC_0381_zps7b6e63a3.jpg
^Bean har fået nok af rengøring og er i stedet gået all in på at blive ‘(S)muk’ Det synes jeg nu ikke hun behøver makeup for at være 😉

Nåja… og så gik dagen i går slet ikke med det kageorgie, jeg havde satset på. Bean spiste bogstaveligt talt hele kagestykket på under 3 minutter på en måde, en flok piratfisk ville være stolte af, og hvor jeg var heldig at nå at få en gaffel ind bare et par gange! Well, så er det godt, jeg har bagt en hel kage til mig selv (og Kæreste) i dag.

I øvrigt er det også ved at være på den tid, hvor jeg lurer på lune futter og strømper til små piger.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Ida

  Den slags dage er SÅ rare. Skønt med en putteseance som gik glat, vi krydser fingre for, at det varer ved. Der må da også komme et tidspunkt, hvor det går op for dem, hvor rart det er at sove 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er de nemlig. Ja, det var helt uventet og helt vildt skønt 🙂 Lad os satse på, at det dejlige ved søvn går op for hende inden teenagealderen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth Trankjær

  Det lyder som en fantastisk dejlig lørdag!
  Jeg er så spændt på det med pencilskørtet og tirsdag og det med om du kunne passe det. For nu har du jo spist mere kage 🙂 Hvornår afslører du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så dejligt.

   Det handler om noget med tv, kan jeg afsløre, Elisabeth, men jeg skriver lidt om det i morgen 🙂 Og der er et par wardrobe options, så selv hvis nu det skide pencilskirt ikke passer godt nok har jeg tøj at tage på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen i dag - fortalt i billeder