Jeg blogger, altså er jeg? Og et spørgsmål til jer

Efterårs-udstyr til børn

Altså, ikke et ondt ord om den sommer, vi har haft eller de indian summer-dage, vi har stornydt sidste uge.

Men. (Kunne du mærke det? Der var et ‘men’ på vej allerede i starten af første sætning!) Jeg elsker når årstiderne skifter. Særligt skiftet fra sommer til efterår og fra vinter til forår kan gøre mig lidt smålykkelig. Der er bare noget særligt ved at bo i et land, hvor tiden og naturens cyklus på den måde er håndgribelig. Og så elsker jeg alle de traditioner der følger med en ny årstid. Efterår er for mig gyldent løv, leg i nedfaldne blade, indsamling af kastanjer, simremad, varm kakao og ostemad med tandsmør på nybagt brød mens regnen rusker uden for. Efterår er selvfølgelig også kortere og mørkere dage, køligere temperaturer og mere regn og rusk. Well. Det hører jo også med (og er en god undskyldning for at få et lag beskyttende vintersul på kroppen!)

Jeg har så småt pakket det mest sommerlige af Beans tøj væk og er igang med at få styr på efterårs- og vintergarderoben. I modsætning til de første to efterår og vintre, vi har været igennem, så kan Bean i år passe overraskende meget af sin garderobe. Minus en kjole eller et par bukser hist og her, så det er ikke så meget på tøjfronten, der har været behov for at supplere (selvom ‘nogen’ ikke helt kan dy sig alligevel!)

Derfor er det mest praktiske sager, vi kigger efter, når det handler om børnetøj i øjeblikket, for barnet formåede at vokse ud at både sine flyverdragter (jo, vi havde to sidste år, og det var altså super praktisk, når man ikke har hverken varme i gulvet på badeværelset eller tørreskab), sin termodragt og sit regntøj sidste sæson. Jeg har fundet lidt praktiske sager, der er testede og godkendt af Bean – og som SAMTIDIG er til at holde ud at kigge på – så I slipper altså ikke for en ganske lillebitte collage med det, jeg synes er helt uundværligt i overgangsperioden.

 photo eftera30A0rstoslashjtilboslashrn_zpsa894a2c8.jpg
Vi blev anbefalet CeLaVi af jer, kloge læsere, første gang, vi var på udkig efter regntøj til Bean – og vi har holdt fast siden. Det er altså rigtig lækkert. Og et af de steder, hvor den farveforskrækkede mor går all in på kulør! // Uld. For pokker. Totalt godt til at holde børn lune og tørre, specielt når det er køligt i vejret og de bliver småsvedige af vild tumleleg. // Termoluffer der er lette at få af og på. Og som kan holde små fingre varme (når de ellers får lov at blive siddende på de dér små fingre…) // Et termosæt (fx med fleece) er oplagt som overgangs-overtøj. Specielt til når det hele er lidt klistret og nasset udenfor. Vi har været glade for Mikk-Line, der også fås til en absolut fornuftig pris.

(Indlægget er lavet i samarbejde med Kids World. Indhold og holdninger er mine egne – as always)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blogger, altså er jeg? Og et spørgsmål til jer