Parforhold og kærlighed - nu med barn

Pangfarvede mærker og farveforskrækkede mødre

Der er nogle brands, jeg sjældent kigger på, når jeg køber tøj til Bean. Det handler ikke om kvalitet. Overhovedet ikke. Det handler om farver.

Jeg er slet, slet ikke til pang og tjubang og alt for voldsomme kombinationer af striber, prikker og print – ikke mindst logo-print er jeg ikke til. Som udgangspunkt, for stort set alt kan jo æstetiseres.

Bevares – jeg kan vældig godt lide farver. Bean har på ingen måde en sort/hvid garderobe. Men jeg synes, at noget børnetøj er så højtråbende, at barnet indeni tøjet godt kan forsvinde lidt. Måske er det fordi, Bean har så relativt lidt og så relativt lyst hår. Måske er det bare min indre æstetiker.

Nå. Men når det er sagt, så har vi jo (heldigvis!) forskellig smag – og det er jo absolut ikke kvaliteten, den er gal med, når det handler om fx Danefæ, Ej Sikke Lej og Fred’s World.

Så efter at have snakket med alle de sympatiske, hårdtarbejdende og engagerede ildsjæle bag mærkerne i løbet af modeugen har jeg kigget lidt nærmere på kollektionerne og fundet noget, som bestemt godt kunne få en plads i Beans garderobe.

Jeg er faktisk endt med at kigge mest i drengekategorierne, for jeg synes, der er en tendens til at det farvestrålende pigetøj bliver MEGET pink og lilla og med MEGET tuttenuttede print. Hvorfor er der så få seje pigeting med superheltepiger og cool gadgets i stedet for cuddly dyr og yndige prinsesser?

 photo farvestraringlendeboslashrnetoslashj_zpsd82b62e9.jpg
1: Sød elefant fra Ej Sikke Lej // 2: Se selv! Jeg kan godt lide farver, når de fungerer så godt som her. Danefæ // 3: Jeg har ladet mig fortælle, at Fred’s Worlds basis er fantastisk kvalitet. Og en gråmeleret tee passer bare til SÅ meget // 4: Ballonprint-pyjamas fra Ej Sikke Lej // 5: Basisbukser af den legevenlige slags fra Fred’s World // 6: Termovest fra Danefæ

Psst. Husk lige, at i morgen er sidste chance for at være med i konkurrencen om en af Michelle Carlslunds illustrationer!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parforhold og kærlighed - nu med barn