Secret single behavior - og guilty pleasures

Afslappet weekend med skattejagt

Jeg faldt i søvn på sofaen fredag aften. Bean var også flad med flad på efter første uge i VHD efter sommerferien og hele to dage med heldagsudflugter. Derfor skruede vi 100% ned for tempoet denne weekend. Det har været helt vidunderligt for os alle. Lørdags vildeste event var en gåtur ned til den lokale børnegenbrugs for at aflevere lidt tøj og sko (instagram-følgere vil vide, at vi også fik lidt med derfra…), og Bean har i den grad nydt at have både mors og fars tid og opmærksomhed. Den sidste uge har været travlt for mit vedkommende, og det kan mærkes.

I dag fejrede vi den store Kusines 4 års fødselsdag på en lun, men blæsende Amager Strandpark. Komplet med masser af lækkerier, en fin skattejagt og dejligt selskab. Det er så skønt at se, hvordan Bean i højere og højere grad indgår i fællesskaber, når der leges, og det var herligt at se børneflokken styrte afsted for at finde posterne i skattejagten. Den flinke livredder-fyr (desværre mere påklædt end dem fra Baywatch…) tilbød at børnene kunne sidde på livredder-mobilen. Det er god stil.

I eftermiddag har vi cyklet. Sgu. Ud af det blå var Puky-løbecyklen, som vi fandt på loppemarked for flere måneder siden, pludselig et hit! Bean har ellers nægtet af være i nærheden af den, men i dag har hun knækket cykelkoden og trillede frejdigt omkring. Det går ikke stærkt endnu, men lur mig om det ikke bare er et spørgsmål om øvelse.

Hvor længe var jeres børn om at lære at løbe-cykle?

 photo DSC_0250_zps53f36f41.jpg
 photo DSC_0259_zps0eceb306.jpg
 photo DSC_0267_zpsf13c93d6.jpg
 photo DSC_0256_zps64f5fbb6.jpg
Bean: skjorte – Zara // denimshorts – H&M // ‘Tattoo’ – ejsikkelej // Sneakers – New Balance

Pst! Husk, at du stadig kan nå at vinde en valgfri Michelle Carlslund-illustration lige HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

  • Øh pas, det ved jeg ikke, ret kort tid. Han fik den i toårsgave, satte sig på den og løb/cyklede. Hvis han får lidt for meget fart på, kan han godt blive lidt utryg, men ellers går det fint.

    Super fedt med skattejagt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Hun har simpelthen (indtil i går) NÆGTET at sidde på den. Som om den var lavet af giftslanger, spidse søm og flydende lava… Så. I dag skulle vi ‘cykle’ til dagpleje (alle 10 meter). Jeg forudser den bliver et hit.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hva’`? Det var da mærkeligt! Men nå ja, de skal jo for alt i verden ikke presses til at sætte sig op på den.

      Jeg forudser også, at den bliver et hit for os. Jeg glæder mig i hvert fald til, at vi kan tage løbecyklen op til bussen i stedet for at skulle bøvle med klapvogn eller nøjes med at gå 10 meter i minuttet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Ja, det er superskørt – hun er ellers relativt frygtløs. Men. Nu gik det i eget tempo, og mon så ikke det kommer til at gå meget lettere? Det tror jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Secret single behavior - og guilty pleasures