Postkort fra Provinsen

VIND: Billetter til Grøn Koncert og 1000 kr til at shoppe hos Wagner

Som lovet kommer her anden sommer-konkurrence på Østfronten (den første er HER), mens vi er på vej over Storebælt for at besøge Odense og ikke mindst Jernbanemuseet (gæt om Bean bliver glad!?). Den her er til mændene. (Eller til dig, der vil give din mand eller kæreste en gave)

Statistisk set, er det kvinden i et forhold, der bestemmer, hvad der kommer i indkøbskurven – også den med tøj. Her på Østfronten kan vi nok ikke helt afskrive os det dér med min indflydelse på garderoben. En af vores venner fortæller til stadighed anekdoten om, hvordan Kæreste helt out of character en dag var troppet op til et arrangement i Paul Smith-sko og fik hidtil uset style-credit. Skoene var en gave fra mig, de blev slidt op, og er efterfølgende blevet erstattet af indtil flere lignende par. Over årene er stilen i hverdagen gået fra outdoorsy og praktisk til casual cool-ish. Jeg klager ikke, men jeg køber faktisk kun sjældent tøj til Kæreste. Han køber tøj, når der er noget han faktisk mangler – og ikke mangler som i ‘jamen, alle de andre sorte bukser jeg har, er HELT anderledes’. Eneste undtagelse(r) er outdoor-grej og ternede skjorter.

Og nu til det sjove. Jeg har nemlig fået lov at udlodde et par præmier, der kan opfordre mændende til at shoppe lidt til sig selv – måske til den omgang Grøn Koncert, du også kan vinde billetter til. Mon ikke de fleste kender herretøjsbutikkerne Wagner? Og mon ikke en del tænker, at udvalget er for ‘voksent’ eller funktionær-kedeligt? Well, der er altså både det fulde udstyr til DTU’eren (no offence) men også linjer, der er noget mere fremme i skoene, som fx deres eget mærke Shine (i øvrigt er de også hovedsponsor på Grøn Koncert denne sommer) Kæreste har fundet sine favoritter her:

 photo wagnershine_zps26f08b1b.jpg

Der er hele to præmier på højkant, som du kan vinde, hvis du smider en kommentar med et link til din (eller din kærestes/mands/søns) favorit i Shine-kollektionen

1. præmien: Et gavekort på 1000 kr. til Shine fra www.wagner.dk og to billetter til Grøn Koncert

2. præmien: et sæt bestående af  T-shirt og shorts til en værdi af 600 kr. fra Shine og to billetter til Grøn Koncert

Jeg trækker en vinder mandag d. 14.7., så billetterne kan nå at komme afsted inden koncertrækken starter d. 17.7.

… og hvis du hellere vil have goodies til dig selv, så deltag i konkurrencen om en svedfri sommer HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

   

62 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Provinsen