Nej mor - STOOOOOP!

Heldagstur til Odense – ZOO

Jeg lovede at skrive lidt mere om vores heldagstur til Odense – og vi nåede indtil flere ting, så jeg deler den op i et par indlæg, for at det ikke bliver alt for langt.

Vi havde overvejet forskellige ting til dagens itenerary, heriblandt Brandts Kunsthal, der ofte har virkeligt gode sanseudstillinger med børn som målgruppe, men ikke lige i øjeblikket, så vi endte med at vælge Jernbanemuseet (selvfølgelig!) og ZOO.

Det var meningen, at Bean skulle have en middagslur undervejs, men ligesom i Berlin ZOO sidste år, lykkedes det hende simpelthen ikke at lukke øjnene. Hun klarede den nu flot resten af dagen alligevel – omend hun gik kold i bilen på vejen hjem så snart motoren blev startet.

Odense ZOO er flot og så absolut et besøg værd – både med og uden børn, men husk madpakken. Kæreste og jeg var der flere gange, mens han stadig boede i den fynske hovedstad. Det var inden, jeg fik lokket ham til Østerbro. Bean synes absolut dyrene er spændende, men dagens oplevelse fra ZOO, som hun stadig taler om, var at blive malet som en tiger. Hun sad helt stille i samfulde 7 minutter og fortalte bare, at det kildede lidt at blive malet – og at hun blev en farlig, farlig tiger.

 photo DSC_0112_zps504479ac.jpg
‘Wraaa!’
 photo DSC_0088_zpsad2d08ed.jpg
Dødningehovedaberne kan man komme helt tæt på – som for eksempel denne mor med sin lille unge. Trivia: omregnet til menneskestørrelse, så svarer en dødningehovedabes fødsel til at en kvinde på 70 kg føder et barn på 10 kg
 photo DSC_0096_zps6b8ebd53.jpg
Den lette, luftige kjole fra Soft Gallery er blandt en af årets absolutte favoritter – og sandalerne fra Angulus fundet af farmor for en slik er så lækre.
 photo DSC_0104_zps6159252c.jpg
 photo DSC_0108_zpsa193f944.jpg
 photo DSC_0110_zpsfd9c4609.jpg
Dagens oplevelse – og en lille, stolt pige, der stadig taler om at blive malet og være en farlig tiger <3

(Og ja, jeg er med på, at der bare er et eneste billede af dyr. Men dem er der mange mennekser, der er bedre end jeg til at fotografere!)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nej mor - STOOOOOP!