Den perfekte læderjakke - sælges!

Har du grillet din ost i dag? (Og lidt om mad-flashbacks)

Jeg kan godt lide idéen om at spise udendørs og sidde og snakke om alt og intet over et glas kølig rosé, mens aftenskumringen falder over sommerlandet.

I realiteten griller vi meget sjældent. Jeg tror, man skal have en have eller som minimum en altan i rimelig størrelse for at det for alvor bliver et fast indslag i sommermenuen. Men lige nu er vi hus-sittere, og vi har allerede udnyttet muligheden for at spise sur l’herbe.

Der skal ikke megen fantasi til at grille pølser og bøffer, men jeg kan nu også vældig godt lide de lidt anderledes indslag – ikke mindst dem, der sender mig fluks tilbage til min ungdoms ø-hop i det græske øhav, med spontane færgeture og derpå følgende overnatninger på fremmede strande, fordi jeg var landet på en lillebitte ø, der faktisk ikke rigtig havde mulighed for at akkommodere turist-typer. Jeg taler om ost. Om ost, der kan grilles. Taverna har lavet en ekstra variant i år, der også har fået Kæreste ombord på haloumi-vognen. Der er nemlig chili i. Mmm. Og så er det i øvrigt den perfekte måde at starte grill-måltidet på. En skive skal bogstaveligt talt steges i under 3 minutter – og når du har spist osten, er pølserne klar.

 photo DSC_0096_zps1445655f.jpg
 photo DSC_0101_zps7123af90.jpg
 photo Skaeligrmbillede2014-07-07kl102021PM_zps9397fb8f.png
Ost på grill. I love it // Ikke gå ned på læskende drikke i sommervarmen. Helt ærligt? Retzina fungerer KUN med udsigt over middelhavet // Purung og ø-hoppende, solorejsende type – før dengang, hvor den slags billeder hed #selfie

Jeg er altid modtagelig over for inspiration, så hvis du har fundet den perfekte måde at spise haloumi på, så sig endelig frem!

(Indlægget er bragt i samarbejde med Taverna, men indholdet er som altid mit eget)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  • Thea

    Jeg syntes halloumi er rigtig godt sammen med grillede grøntsager, lidt yoghurtdressing og lidt chilisauce i et fladbrød.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Mmm – det lyder også virkeligt lækkert. Det må prøves!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte læderjakke - sælges!