• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Mormorstrik - til salg

Football in the rain – og et par vindere

Lige nu skinner solen (heldigvis) igen efter en lille håndfuld regnfulde dage, men det har godt nok været vådt, synes jeg. Mandag lod det til at være opholdsvejr efter aftensmaden, så Bean og jeg tog VM-fodbolden under armen og driblede ned på den lokale boldbane, mens andre tog sig af opvasken for en gangs skyld

Tørvejret viste sig at være en kortere bemærkning, men hvem siger, man ikke kan spille fodbold og have en fest i regnvejr? Bean elsker det, og kunne ikke holde op med at grine, mens vi spænede rundt efter bolden. Hun er efterhånden et ferm til at ramme og få den pænt afsted – men nogen større taktisk forståelse for spillet har hun ikke. Like mother, like daughter, I guess. Vi blev drivende våde, men der er ingen bedre undskyldning end vådt tøj for at sidde i sofaen i nattøj og putte sammen under en dyne.

 photo DSC_0009_zps5a0059b4.jpg
Jakke fra Wheat (med et krabbe-logo, hvis du spørger Bean) // Leo-leggings fra Marmar // Sneakers fra New Balance (i størrelse fucking 25! Det svarer godt nok til en str. 24, men alligevel) // Bolden er VM-bold og en gave fra Søsterlils søde ex-pat kæreste, der heldigvis snart flytter tilbage til Danmark igen)

Jeg skylder også et par vindere, der skal have billetter til Grøn Koncert og noget lækkert tøj at se koncert i fra Wagners brand Shine. Tillykke til Tommy, der kan opgradere arbejdsgarderoben og til Anneli, der kan overraske sin bror med både koncertbilletter og et sommersæt bestående af shorts og t-shirt. Tjek jeres mailbokse, der ligger en hilsen fra Østfronten 🙂

TAK til alle jer, der gad lege med – og fandt jeres yndlingsprodukter. Jeg håber at I, som jeg, er blevet positivt overrasket over de mange fede styles! Og tak, naturligvis, til Wagner og Shine for præmierne.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mormorstrik - til salg