• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
En perfekt sommerdag

En vinder og en svømmende tumling

Jeg (eller rettere: random.org) har fundet en vinder, der kan glæde sig til at nyde resten af sommeren uden at lugte som branket flæsk på grillen. Du kan læse hvem det er nederst i indlægget 🙂

For det skal jo ikke bare handle om vindere – jeg har (surprice!) også lidt Bean-sager i ærmet. Vi nåede forbi svømmehallen i provinsen 3 gange på 5 dage, og her er der et stort varmtvandsbassin, så begge forældre kan komme med i vandet, og mulighed for at pusle og bade de små lige ved siden af bassinet. Efterhånden er det lettere for os bare at have Bean med i omklædningen og bruse og få badeble og badetøj på sammen med en af os (minus ble til de voksne, dog!), men badefaciliteter on location er klart lettere til babyer, og det har vi været vældig glade for tidligere. Nåja, og så er de mindre hysteriske omkring det dér med kamera i babybassinet ude i provinsen end her i 2100 Spelt, så jeg har fået nogle lækre svømmeshots. Som den søde livredder sagde, så ‘er det jo fint, når I bare tager billeder af jeres eget barn’. Couldn’t agree more.

Bean prøvede for første gang svømmevinger i sidste uge, og hun har ikke set sig tilbage siden. Hun vil gerne have hjælp til at komme ned i vandet fra bassinkanten (men kan dog også fint selv glide i, hvis det skal være), og så skiftevis svømmer og flyder hun ellers afsted. De første par gange som selvstændig svømmer var det mest hundesvømning med benene, men sidste gang kom der mere frø-agtige bevægelser i understellet, og armene baskede med. Ahmen altså. Vi var ved at dø af stolthed (da jeg var blevet overbevist om, at hun ikke sank hvert andet sekund, forstås). Kæreste sprang endda fra 1-meter vippen med hende i det dybe bassin, og det var liiiige lovlig vildt (synes både barn og mor), men bestemt ikke noget der afskrækkede fra videre vandleg.

Hvornår er børn egentlig sådan motorisk og udviklingsmæssigt i stand til at svømme? Sådan rigtigt. Uden vinger.

 photo DSC_0123_zps1c6c8536.jpg
 photo DSC_0117_zps92237ea6.jpg
 photo DSC_0118_zpsddef87e3.jpg
‘I got this, Mom – ain’t no thing’ (og SE nu lige det fine benarbejde! Ahmen altså!)

Og så var der lige den dér vinder: Tillykke til Amalie – der ligger der nok en mail til dig, og så snart jeg har din adresse, sørger jeg for, der kommer deo afsted til dig.

Tak til alle jer, der deltog – og til Rexona for at sponsorere præmien.

HUSK, at du kan deltage i konkurrencen om et GAVEKORT PÅ 1000 KR TIL WAGNER OG TO BILLETTER TIL GRØN KONCERT. til og med i morgen

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Aner det virkelig ikke, men vi har gået til babysvømning, siden D var otte uger gammel, og der har vi aldrig brugt hverken bælte eller svømmevinger. Vores træner er måske lidt konservativ (og det har vi nok overtaget), men det er noget med falsk tryghed og sådan noget. D kan ikke svømme selv endnu, men hvis vi “sender ham afsted” ind mod kanten, svømmer han selv nogle tag under vandet, griber fast i kanten og kravler op. Og springer så ud igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var simpelthen så uoverskueligt at skulle tidligt op og stå i kø i flere timer for at komme på et af babysvømmeholdene, så det gjorde vi aldrig. Det har været meget mere autodidakt, men det er tydeligt, at hun elsker at ‘kunne selv’ Intet nyt under solen der! Jeg tror vi holder fast i svømmevingerne – det kan jo fint udfases igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen hendes glæde er da også bare det eneste, der rigtigt er vigtigt ved svømningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Præcis 🙂 Det er skønt at se, er det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville få smidt et korkbælte på hende, og så snart I kan se at hun er tryg ved at have sådan et på, så ville jeg pille vingerne af hende og give hende en plade foran sig. På den måde kan hun forsigtigt begynde at tage nogle rigtige svømmetag med armene, samtidig med at I har sikkerheden i korkbæltet, – og ja, svømmehaller i provinsen er altså bare federe. Jeg kan godt anbefale dem på Vestsjælland (Minus det i Holbæk, det er bare gaaab)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hun havde faktisk også et bælte på på et tidspunkt, men pladen er ikke et hit – den er for stor og svær at styre for hende endnu. Så jeg tror vi holder fast i vinger lidt endnu. I øvrigt synes jeg det er awesome, at du har prøvet alle svømmehaller i det Vestsjællandske! Vi holder os fra Holbæk, og bliver i Slagelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En perfekt sommerdag