• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
VIND: Billetter til Grøn Koncert og 1000 kr til at shoppe hos Wagner

Den perfekte læderjakke – sælges!

Jeg har Den Perfekte Læderjakke hængende hjemme på Østfronten. Faktisk har jeg to.

De er vanvittigt lækre, bløde, supercool og i høj kvalitet. Det er slet, slet ikke dem. Det er mig. De er helt perfekte. Bare ikke til mig, og selvom jeg kan forsøge at bilde mig andet ind, så er realiteten, at de fortjener et hjem, hvor de bliver brugt, så de kan få den dér fede patina, som læder får ved brug.

Jeg sælger dem til virkeligt gode priser – så spring på, hvis du mangler den perfekte læderjakke.

Begge læderjakker er fra Ganni, og de er true to size, så hvis du er en S, så passer den grå jakke dig perfekt. Og hvis du er en M (eller ønsker et mere loose fit), så er det den sorte, der passer dig. Billedteksterne er Gannis egne beskrivelser af jakkerne.

JAKKEN ER SOLGT (men den grå er stadig til salg, og jeg er til at forhandle med!) Den sorte bikerjakke (‘Rocky’) er fra SS14-kollektionen og den er på udsalg nu til 1.499 (nypris 2.999) Den er aldrig brugt. Jeg sælger den for 900.

 photo GanniRocky_zps2786312e.jpg

Den korte, grå læderjakke er fra High Summer/Pre Fall-kollektionen, der netop er landet i butikkerne. Nypris 2.999 – den er brugt 4 gange til at cykle til og fra arbejde, og jeg sælger den for 1.700.
 photo GanniPassion_zps000baba7.jpg

Der er ‘først til mølle’, så del, for pokker!, hvis du kender en, der er på jagt efter den perfekte læderjakke. Til en virkeligt god pris. Send mig en kommentar til indlægget her eller sms på 2073 5423. Jakkerne kan godt sendes med posten – så deler vi portoen.

Psst! Hvis du er mere ude efter jakker til børn, så kig HER

Husk, at du stadig kan nå at være med i konkurrencerne om en SVEDFRI SOMMER og et GAVEKORT PÅ 1000 KR OG BILLETTER TIL GRØN KONCERT

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

3 kommentarer

  • Caroline

    Jeg kunne godt have lyst til at købe den sorte, – den er skisme sej! Er den solgt endnu?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND: Billetter til Grøn Koncert og 1000 kr til at shoppe hos Wagner