Work-life balance - og noget om Tivoli og børneteater

Pinsesol og ‘istapper’

Jeg håber, I alle har haft mulighed for at nyde det smukke pinsevejr. Det har været helt perfekt her på Østfronten, og vi har nydt at være ude. Kæreste er igang med 200+ engelske studentereksamens-stile, og har derfor brugt en masse af tiden på at arbejde, så jeg har haft en masse skøn alenetid med Bean. Tid til at lege, fjolle, spille fodbold, kramme og snakke om alle de store og små ting, der rører sig i en 2-årigs liv.

I dag har vi tilbragt det meste af dagen sammen med Kærestes søster og kusiner på Bryggen til en hyggelig og uformel pinsefrokost. Vi slog os ned på et ledigt stykke græs på den aflukkede legeplads, så pigerne kunne løbe frit rundt. Og Kæreste og jeg kunne slappe af og tage en (kold!) dukkert i vandet, mens Bean sov middagslur i det medbragte telt – under opsyn af Kærestes søster og den lille, skoldkopperamte fætter på 9 uger.

 photo DSC_0047_zpseaaf7cce.jpg
 photo DSC_0057_zps91161b26.jpg
 photo DSC_0061_zps35787b0b.jpg
 photo DSC_0072_zpsc5488fa7.jpg
 photo DSC_0064_zps20b9f013.jpg
Ingen sommer uden ‘istapper’ (red: isvaffel på tumling’sk) – og mine yndlingsmennesker hånd i hånd <3

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work-life balance - og noget om Tivoli og børneteater