• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Store sager!

Mor uden filter

At blive nogens mor er at få skrællet et lag hud af. Det lag, der er en barriere mod ydre påvirkninger og som indtil da har været et skjold mod verden. Til gengæld får man en kerne af adamantium (this one’s for you, honey!), som gør en i stand til at modstå de vildeste, hårdeste og mest grænseoverskridende udfordringer.

Jeg har aldrig været stærkere end nu. Men jeg har heller aldrig været mere sårbar. Således sad jeg i dag, mutters alene på kontoret, og græd over den her video:

 photo efterladaldrigetbarnaleneienbil_zpsa78e8b84.jpg
(Klik på billedet, så kommer du til videoen)

Efter jeg er blevet nogens mor har jeg slet ikke kunnet rumme, når der sker noget forfærdeligt med børn. Særligt med små børn. Og jeg ved, at jeg kommer til at have ondt i maven resten af dagen og skal kramme og kysse Bean ekstra meget, når jeg ser hende igen i eftermiddag.

Lad os alle huske hinanden på at passe ekstra godt på vores små og store børn i varmen.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Jeg har må blokere den video på fb, kan ikke holde den ud og får tårer i øjne bare jeg ser det billede nu. Det var jo den skinbarlige virkelighed for et forældre par for nogle år siden og den historie har ikke forladt mit sind og den video ripper for vildt op i det.

  Og ja vi skal dæleme passe på vores små pus og os selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jeg har haft ondt i maven hele dagen. Det er så hårdt at se, selvom det er konstrueret her…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejnejnej! Jeg tør ikke se videoen! Sker der noget helt forfærdeligt? Og hvis hvorfor har de så filmet det?
  Selv mærker jeg også det med det ekstra lag hud jeg er blevet foruden. Eller… Jeg havde det også sådan før, bare med dyr. Nu kan jeg godt blive helt ulykkelig ud af det blå ved tanken om alle de skæbner der er derude, både børn og dyr. Og græde til min mand: Jamen de er jo så uskyldigeeeeee! :’-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er konstrueret her, men ser så virkeligt ud – og det er så forfærdeligt. Jeg burde heller ikke have set videoen… har haft ondt i maven og hjertet hele dagen. Puha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du var ikke den eneste der græd, puha! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store sager!