• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Lidt mere fødselsdag

Weekendens mor

Det er ikke tit, jeg selv er sådan rigtigt på bloggen – dels fordi det mest er mig, der står bag kameraet, og dels (for nu at være helt ærlig) så synes Kæreste heller ikke, at det er specielt interessant at tage billeder af mig. Hvilket er fair nok, for jeg er bestemt ikke det mest fotogene menneske i verden. Men en lille smule fotodokumentation gider jeg altså godt at have.

Jeg fik overtalt ham til at skyde lidt i lørdags på vej til morgenbuffet på Skjoldenæsholm Slot med blå himmel, fuglesang og udsigt over slotssøen som kulisse (ahmen altså – kan det næsten blive mere idyllisk?)

 photo DSC_0086_zps9a0b40ce.jpg
 photo DSC_00872_zpsb03e8891.jpg
 photo DSC_0088_zps085a3142.jpg
 photo DSC_0083_zpsf08f681f.jpg

Briller ‘Tyler’ – Foof // Perleøreringe – Tiffany & Co. (find lignende her) // Skjorte – H&M (find lignende her) // BH – La Perla (find lignende her) // Bukser – Ganni // Laksko – Paco Gil

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • He he, ja jeg må også nærmest vride armen om på min mand, for at få ham til lige at tage lidt billeder, hvor jeg er med på en gang i mellem (det plejer nemlig også at være mig der er bag kameraet). Så ungerne ikke tror, at jeg aldrig var med til deres fødselsdag, jul m.v., når de ser billerne engang ;-).
  Skønne billeder din kæreste fik taget 🙂
  🙂 fra Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Oh, de har det hårdt, de kære mænd! Der er nemlig en pointe i, at både mødre og fædre er med på barndomsbillederne!

   Tak, i øvrigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere fødselsdag