• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Repost: noget om feminisme og moderskab

VIND: et halvt år med Netflix

Vinderne er fundet – tillykke til Helle og Alberte. Jeg har sendt jer en mail 🙂 Tusind tak til alle jer, der legede med – og til Netflix for at sponsorere præmien.

Den her konkurrence har jeg glædet mig til at sende afsted i lang tid, men der har været så meget knald på livet sådan generelt, at jeg først nu har haft tid. Ikke mindst denne bededagsferie, hvor vi har været vidt omkring – bl.a. på safaritur. Meget mere om det en anden gang, for lige nu er Kæreste taget afsted for at se en eller anden superheltefilm i biografen, mens Bean sover sødt med et skrammet ansigt og drømme om giraffer, hoppepuder og svømmehaller.

A-N-Y-who. 2 af jer kan vinde hver 6 måneders abonnement på Netflix. 6 måneder med film og serier til hele familien, til mor, til far, til store børn og tumlinge.

Fortæl mig, hvad din bedste tv-oplevelse er: din yndlings-serie, din favorit-film eller det, der fanger dine børn. Jeg elsker at blive inspireret, og Kæreste og jeg er næsten hele vejen igennem fantastiske og iskolde House of Cards – og New Girl til de aftener, hvor vi er for flade til at holde styr på noget som helst plot!

 photo netflixostfronten_zpsf1c6faf5.png

Bean finder (med min hjælp, tænker jeg) et par heldige Netflix’ere 26. maj

– har I i øvrigt set, at ‘F for får’ er kommet på Netflix? I. LOVE. It! Underholdning både for barn og forældre (hvis man altså er til britisk claimation. Og det er jeg.)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

62 kommentarer

 • Sine

  Er faktisk i sorg lige pt. pga. mit livs tv serie..! Har set ALLE afsnit af Greys hvide verden, nogle flere gange, og jeg sidder stadig, eller det vil sige sad, foran fjerneren hver mandag for at se det nye afsnit..! Men nu er vi flyttet i hus og finanserne er der ikke til den store tv pakke, der i blandt kanal4, så nu mangler jeg mit livs tv-serie i mit liv..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Fedeste konkurrence!
  Min yndlings serie på netfilx er nok gossip girl.
  Perfekt til de dage, hvor man bare vil slappe af. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for sidst nede i Knuthenborg, det var godt lige at få mødt dig 🙂 Har nævnt dig i min fortælling om dagen 😀
  Jeg vil da gerne være med i konkurrencen om lidt netflix…især fordi der er så meget til Lilletut der på! F for får er et hit herhjemme også…og ellers pingu og barbie!!! Konen og jeg har set orange is the new black og venter blot på flere sæsoner…ellers vil vi gerne finde en ny serie at følge med – og her er netflix jo fantastisk!!
  KH Lilletutogmor.dk aka Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  Jeg er helt vild med danske tv-serier og de kan altid holde mig tryllebundet til skærmen, ikke mindst de danske dramaserier, som der heldigvis har været mange af de sidste par år som. f.eks. Broen, Dicte, Forbrydelsen, Den som dræber osv. osv. er lige mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Heyn

  Her er vi også vilde med Shaun the Sheep og Walter &Trofast – da min søn er en knægt med særlige behov, så bliver han fanget af det simple koncept, “fald på halen” humoren og dét at der ikke er noget talesprog han skal forholde sig til.

  Derudover er både han og jeg begejstret for deres store udvalg og film og serier, samt at det er virkelig nemt og overskueligt, at finde rundt derinde!

  Selv har jeg forelsket mig i filmen Niceville.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er også ret vild med House of Cards, samt Orange is the new Black. Når vi er trætte, hvilket er ofte, når lille B først falder i søvn kl 11, stener vi til modern family. Jeg bliver heller aldrig træt af Hercule Poirot, selvom jeg har set de fleste, hvis ikke alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Mm, må indrømme, at mit møde med Netflix for mange måneder siden bragte mig sammen med op til flere geniale serier, men med serien Weeds blev livet alligevel en lille smule bedre. Kan stadig høre Little Boxes for mig, titelmelodien. Jeg åd den råt, i stedet for at koncentrere mig om min bacheloropgave. Plottet er jo ganske uskyldigt og samtidig megamoralskforkasteligt. En enke og alenemor, der starter med at dyrke og sælge weed for at kunne betale regningerne. Den er ret let at suge til sig, ikke så megen hjerneaktivitet nødvendig der for at kunne følge med – og så er den sjov; perFEKT match til afslapning og slå-fra-ning 😉

  Ha’ en dejlig søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Game of Thrones er helt sikkert det bedste, er dog ikke på netflix, men mon ikke man ville kunne finde andre gode sager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  House of Cards er en vinder – elsker Spacey’s lumske metoder (egentlig lidt strengt at holde med den onde)

  Derudover er jeg også vild med Homeland, som har holdt mig vågen lidt for mange nætter, fordi jeg lige skulle se et afsnit mere.

  Åhr Netflix; du er en sand ven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Har 4 drenge der bliver ved med at plage om netflix, så kunne være så fedt at vinde det..

  Elsker at se danske serier 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, manner manner, hvor vil jeg gerne vinde det her!
  Nu har kronprinsparret næsten lige haft ti-årsbryllupsdag, og det har været et af mine tv moments! Seriemæssigt rangerer House MD., The Blacklist, Blackchurch og SATC (naturligvis!) rigtig, rigtig højt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Har I set ‘orange is the new black’? Vi slugte den råt, og 2. sæson skulle komme snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla H

   Jeg har lige læst at anden sæson kommer d. 6 juni – hurra og jubiiiii 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Jeg elsker How I Met Your Mother og har gjort det længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Petersen

  Jeg kan kun sige: LOST! Det er det vildeste shit! 😀 Snart blir vi nødt til at se den igen. For femte gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Elsker elsker Netflix – ser alt for mange serie og film (Orange is the new Black, Breacking Bad, en masse god og mindre gode film).

  Ungerne (dreng på 8 år og pige på 10 år) elsker også Netflix – det er meget forskelligt hvad de ser, men de er meget glade for Jessie & Violetta og alle de gode tegnefilm, der ligger derinde. Charlie og Chokolade fabrikken er blevet set en del gange efterhånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg elsker serier, men er totalt dårlig til at følge med når de kommer i tv så netflix er min redning 🙂 Jeg har lige været igennem alle sæsoner af Weeds som klart kan anbefales !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Netflix er genialt! Herhjemme ser den unge mand Super Trio og Dora (stakkels os forældre, men så længe barnet er glad). Mor og far ser serier sammen. Her i vinter kastede vi os over Orange is the new black og House of cards. Glæder mig til der kommer nye sæsoner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • House of cards og Suits!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ravnemor

  Modern family er perfekt længe. Så er det nemt at følge med i, når man er på barsel og der også lige skal være tid til bleskiftning, amning og kys:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Game of Thrones er min ynglings serie men ser næsten alt håber jeg er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Min yndlingsserie på Netflix må være “Gossip Girls”. God underholdning og dejlig afslappende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Min yndlingsserie på Netflix må være “Gossip Girls”. God underholdning og dejlig afslappende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ravnemor

  Modern family er perfekt længde og nemt at følge med i, når man er på barsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg ELSKER kageprogrammer, som den store bagedyst eller masterchef dessert, så lige nu er jeg i gang med at se cake boss på netflix, så det kunne da være lækkert at se det gratis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine bjerre

  Det var da jeg så Mad Men sæson 1 over én lille weekend at jeg rigtigt fandt ud af at serier bare lige var mig og siden har især The good Wife, Games of Thrones og House of Cards stået højt på min liste.. Elsker især når man kan se en masse afsnit i rap og derfor vil jeg elske at vinde et abonnement på netflix.. Jeg er pt gravid og med en sommer forude med vand i benene og tung krop kunne det være lækkert at ty til en lækker serie i ny og næ 😉
  Mvh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freya Laursen

  Min y-serie må helt klart være “Friends”. Den holder max!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Nielsen

  Min absolutte yndlingsserie er klart the Big Bang Theory, som jeg kan se igen og igen, den er fantastisk:-) så vidt jeg ved, er den desværre ikke på Netflix, men man kan jo håbe, at jeg tager fejl:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Kunne være virkelig lækkert. Har ingen kanaler på mit TV og mit netflix løb ud for et halvt år siden. Har ikke kunne se TV lige siden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Schougaard Nielsen

  Jeg er begyndt at se en ny serie, som hedder ‘Ressurection’, som indtil videre er ret spændende – Jeg er i hvert fald spændt på, hvor handlingen fører hen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura B

  Lige nu er jeg rigtig glad for House of Card, desværre er min gratis prøvemåned på netflix stoppet, så jeg måtte stoppe midt i 2. sæson. Min alltime favorit serie er Criminal Minds. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susan Larsen

  Jeg nyder bare en god film sammen med familien søndag eftermiddag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte Lynggaard

  Faktisk så ejer jeg allerede selv netfilx, men ville utroligt gerne give det til min fattig-studerende-søster 🙂

  Min ynglingsserie, som jeg helt klart vil anbefale, er faktisk produceret til Netfilx og hedder “Orange is the new black”. Den er vild sej, spændende, hård og sjov, og ja så kommer der en ny sæson her d. 2 juni så det er jo det helt rigtige tidspunkt at begynde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Netflix er fantastisk! Og lidt en lifesaver af og til… Gad vide om man kan vinde, når man nu allerede er trofast bruger…? Nå men, vi voksne i huset har været igennem Breaking Bad, Sons of Anarchy og er nu igang med House of Cards – men man skal altså være vågen for at være med der!
  Vores halvanden-årige har skræmmende godt styr på ipad’en og finder selv frem til Netflix og vælger hvad han vil se (how???)… For tiden har han fordybet sig i Pocoyo og Krammebjørnene – det er alt sammen meget moralsk og pædagogisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Emilie Hansen

  Jeg elsker serier som Pretty Little Liars og Vampire Diaries, jeg er dog meget bag ud at se det, da jeg netop ikke selv har Netflix, da jeg ikke har råd til det.. 🙁 Det ville være så lækkert at vinde denne fede konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie R

  Årh ja, “New Girl” er og min “no-brainer”-favorit tv-serie. Derudover så synes jeg forfærdeligt godt om”Orange is the new black”. Favoritten over dem alle er dog “The walking dead”, til trods for at jeg afskyr alt hvad der er fantasy og pure opspind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susie R

  Årh ja, “New Girl” er og min “no-brainer”-favorit tv-serie. Derudover så synes jeg forfærdeligt godt om”Orange is the new black”. Favoritten over dem alle er dog “The walking dead”, til trods for at jeg afskyr alt hvad der er fantasy og pure opspind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Nielsen

  Jeg elsker reality programmer, mange hader dem, men jeg sluger dem råt, da det er spændene og humoristisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Jeg har så mange yndlingsserier, jeg ikke er sikker på jeg kan huske dem alle 😉
  Lige for tiden er jeg bidt af blue blood, den er rigtig spændende! Men ellers synes jeg også white collar, house of cards, orange is the new black, pretty little liars og modern family! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  En film man skal se, De urørlige, den er så fantastisk, tænk, at franskmændene har kunnet lave sådan en god film 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min yndlings-serie er Modern Family 🙂 Især bøsseparret Mitchell og Cameron er fabulous på den helt rigtige måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Stoldt

  Lange aftner (og nætter) med How i met your mother. Årh, det er det bedste. Intet bedre, det er seriøst den bedste serie. Det er ikke kun sådan nogle plat komedie, (men rimlig meget, og det er så sjooovt!)

  Vh. Christina Stoldt
  (christinabstoldt@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed giveaway! Ville elske at kunne glæde og overraske min tumling og kære mand med dette – herhjemme er animations et hit da mor og far herhjemme selv arbejder inde for det fag 🙂
  ‘shaun the sheep’ til mindstemanden og ‘New Girl’ til mor og far 🙂
  x Margit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  x fingre, ja f for får er så godt:)
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Venter spændt på de nye Orange is the new black 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  For længe siden, sent om aftenen, viste dansk tv SHE-TV som var en kvindelig version af Saturday Night Live. Der var scener, som jeg ellers ikke havde set på tv og det åbnede mine øjne for hvor usynlige “rigtige” kvinder var på tv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ubestritte ynglings (animations)film er Up!. Det er underholdning for børn såvel som voksne – karaktererne er genkendelige, lune og virkelig gennemførte. Jeg er stor fan. Så hvis hverken dig eller Bean har set den endnu, har I virkelig noget til gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige pt så har jeg fatisk en lille “affære” væk fra netflix da jeg ser Grey’s anatomy (igen gien) på viaplay – men er megaglad for netflix! Vi bruger det minst et par timer om dagen her i hus, kæresten star Spartacus (eller noget der ligner:p) og lillepigen er helt pjattet med kailan, diego, jordbærmarie og carebears (det er populært igen:i).
  Gossip girl går lidt op og ned, venter på at orange is the new black kommer SNART, og prøver også at fullføre Breaking Bad. Folk siger den er god, har ebare svært med at fange det tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fed konkurrence! 🙂
  Min favorit af serie på Netflix, må hvis være Rita, da det er en dejlig og underholdende serie, som kan ses flere gange! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sherlock, og Dr. Who er blandt favoritterne her i huset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  “Frost” er kart en favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er en af dem der endnu ikke har prøvet Netflix måske dette her skulle være et startskud og få det prøvet af 😉

  En god tv oplevelse her er når veninden kommer forbi og alt børn og hverdagensproblemer bliver sat på pause og der så bare skal kigges tøsefilm og hygget igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitten

  Matador er serien over alle serier 🙂 Hvis den yngste i husstanden skal vælge er vi vist ovre i Peter Pedal eller Pippi Langstrømpe i de originale indspilninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver ALDRIG træt af Sex and The City!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia C Andersen

  Jeg er glad for serien Vikings..
  Mia C A / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh, det kunne jeg/ vi rætti rætti godt tænke os at vinde. Min absolut favorit film, som virkelig har sat masser af tanker igang er “livet er smukt” eller også “das leben der anderen”
  Så jeg kaster lige et lod i puljen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Christensen

  Nu du siger, at du ser New Girl, anbefaler jeg da KLART Hard times of RJ Berger. Skide sjov serie. Ellers er jeg også helt vild med serien Lie to Me, den er sååå god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  Da min dejlige mand endelig har sat sig for at afslutte sit virke som evighedsstudent, har jeg kynisk fået en afmeldelse af netflix trumfet igennem her i huset. Så det ville være intet mindre en fedest at kunne belønne ham med 6 gratis måneder “i himlen”, når alt hans slid og møje er overstået 🙂

  Selv har jeg måttet se i øjnene at jeg ikke kan finde ud af at se serier, for jeg bliver SÅ grebet af dem, uanset om det er en bristisk B-produktion som “Larkrise to Candleford”, genialt som Weeds eller Chickflicks som Grays Anatomy, at jeg I.N.T.E.T. fornuftigt får foretaget mig før sidste afsnit er set… Men skal jeg sætte mine varmeste anbefalinger på een enkelt serie, må det være miniserien “Unsere Väter, Unsere Mütter”/ “Vores fædre, Vore mødre”, som er en tysk produktion om en venneflok på 5 unge mennesker og deres liv i nazi-tiden under 2. Verdenskrig. Men det en af dem, der bliver siddende i maven lææænge efter, så de skal ses på en god dag! (Men mener nu at jeg så den på dr.dk)…

  Mere familievenligt vil vi give alle vores thumbs up til de japanske tegnefilm af Hayao Miyazaki.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De voksnes favorit må være How I met your mother 🙂 Fantastisk serie. Men da jeg for et par måneder stadig var højgravid og skulle bruge noget underholdning de sidste uger indtil lillesøster kom ud var det Orange is the new black der fangede i stor stil – glæder mig til 2. sæson her i juni 🙂 Storebror på 3 ser mest Brandmand Sam men også Ramasjang mysteriet, Dora og alt med Lynet og Bumle fanger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kjerstine larsen

  desperate housewives er den bedste serie jeg har set til dags dato.

  Der er mange andre fede:
  – bones
  – the mentalist

  osv men dh er min favorit! kan se den igen og igen ;.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese S

  Gossip girl er en sikker vinder og så går jeg lidt og venter på sidste sæson af pretty little liars, som forhåbentlig snart kommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Wagner

  Herhjemme er vi også vilde med serier og glæder os helt utrolig meget til den nye sæson af Orange is The New Black. Derudover har vi været glade for House of Cards, Westwing og Sopranos 🙂 Min datter på 4 er helt skudt i Disney tegnefilm og Peter Pedal:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: noget om feminisme og moderskab