• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Gæsteindlæg: Kæreste fortæller om at være kæreste med en blogger

Familieudflugt på savannen – med billedspam

I bededagsferien var Kæreste, Bean og jeg sammen med en masse andre dygtige bloggere inviteret til de eksotiske sydhavsøer – målet var en safaritur i Knuthenborg Safaripark. Jeg havde ikke været der, siden jeg var barn – og Kæreste har så vidt han husker aldrig besøgt parken.

Jeg husker min barndoms udflugter dertil som hyggelige day trips med store madpakker, søde geder at klappe og imponerende vilde dyr, man kunne komme helt tæt på – inde fra bilen, naturligvis! – og jeg må sige, at Knuthenborg har formået at følge med tiden og leverer herlig underholdning for både de yngste og de større børn og voksne. Bean var ikke til at hive afsted fra den kæmpestore naturlegeplads – selvom den ny-indviede vandrutschebane også var skæg at kigge på (og Kæreste melder, at den var absolut underholdende)

Afhængigt af geografien er Knuthenborg ikke ‘lige om hjørnet’ for de fleste, så man skal sætte en hel dag af til et besøg – men det kan parken bestemt også klare. For der er masser at kigge på og opdage og undersøge – og når store og små trænger til en pause er der både mulighed for at spise sin egen madpakke i flere områder af den enorme park eller for at spise i restaurant eller café. Og legepladsen er fan-tas-tisk! Intet mindre.

Bean havde en fest, og vi havde hendes miniature-telt med til middagsluren. Skønt med en pause til mor og far også. Det er mange indtryk for små mennesker, og da vi nåede til tigrene var Beans kvote mødt, så mens Kæreste og jeg uh’ede og ah’ede over at se et af de majestætiske rovdyr en meter fra bilen, så var Bean travlt optaget med at undersøge sædevarmer-knapperne i bilen… Oh well. Vi tager helt sikkert revanche en anden gang.

 photo DSC_0037_zps1b00ec70.jpg
 photo DSC_0052_zpsd281308b.jpg
 photo DSC_0062_zpsc4624f22.jpg
 photo DSC_0076_zps38d1460c.jpg
 photo DSC_0073_zps1cfc4aef.jpg
 photo DSC_0083_zps7e6a361c.jpg
 photo DSC_0091_zps5ad5c2b9.jpg
 photo DSC_0093_zpsa106000c.jpg
 photo DSC_0096_zpsb7e1d094.jpg
 photo DSC_0097_zps226c712b.jpg
 photo DSC_0102_zps6991e926.jpg

Bean har den allerbedste sweat-cardigan fra Soft Gallery på, stribet tee fra Zara, denimnederdel fra Tommy Hilfiger og sølvsandaler fra Bilka – jeg er i cardigan fra Ganni (gammel model), tee fra COS, plisseret nederdel fra Zara og ‘Tyler’ briller fra foof.dk

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Julie

  Lyder super hyggeligt! Skulle vi ikke også høre om hvad du har på? Især cardiganen har jo den “helt rigtige” farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var så skønt, Julie! En anderledes familieudflugt hvor der faktisk var tid og ro til at tage tingene i sit eget tempo i stedet for at vente i køer på diverse forlystelser. (Og jo, du har ret. Jeg opdaterer oplægget med outfit-info asap 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Perfekt smukt – har lige bestilt den over Asos. De havde den model stadig til kun 200,- Så nice. Hvad str har du? Og hvad str er du normalt? Jeg var usikker på om jeg skulle tage L eller XL… er str.40, men synes ganni ofte er sygt småt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Feeedt! Supergod pris også! Jeg er en 36 ca., cardiganen er S, men en M ville også være ok uden at blive for stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Hvor ser det top hyggeligt ud 🙂 Kan forestille mig at den lille frøken også ville synes det var en fest..

  Er vild med dit outfit Stine!

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var sådan en skøn dag – og perfekt med udflugt, der ikke er dikteret af køer til forlystelser!
   Tak 🙂 Jeg havde lyst til girly pudderfarver den dag, selvom det måske ikke er det mest oplagte til safari 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteindlæg: Kæreste fortæller om at være kæreste med en blogger