Endnu en grund til at jeg elsker Kæreste (+ og en herlig baby-nyhed)

Noget om ulvetimer (og en lille konkurrence)

I øjeblikket giiiiiider Bean ikke med hjem fra VHD. Altså – hun vil gerne med os afsted, men ikke på vilkår, om vi skal ind i opgangen for slet ikke at tale om lejligheden. Næh, du. Vi skal ‘VEJ – VEEEEJ’, skal vi. Gerne ned til en af de to legepladser, der er i gåafstand for tumlinge, og som hun selv kunne gå til og fra (nej, selvFØLgelig får hun ikke lov. Endnu. Man skal være mindst 2,5 før hun må krydse store veje selv, ikke)

Af og til dur det bare ikke. For eksempel hvis vejret er rædselsfuldt. Og så er der altså sure miner her på Østfronten. Vores ‘ulvetimer‘ ligger som regel midt på eftermiddagen. Der er markant mere brok fra den lille dame mellem 15-16 end efter 17. Men mon ikke der er små arrige ulve i de fleste hjem på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen?

Anywho. En dag for et par uger siden var Bean ekstra-sur af uvisse årsager, så jeg var noget i retning af en helt, da jeg kom hjem med et virkeligt fint ulvetime-kit fra Danone med drikkeyoghurter i Dino-emballage, et puslespil og – bedst af alt! – en bog med flapper. Det gav os en engleblid og aktiveret Bean resten af dagen. Bogen er blevet læst i stort set hver dag. Hun ved, hvad der gemmer sig bag flapperne.

Og nej. SelvFØLgelig skal man ikke drikke sød yoghurt hver eftermiddag. Men af og til skal der være plads til at skeje lidt ud med eftermiddagsmaden. Vi har også brugt drikkeyoghurten som dessert af og til, så Kæreste og jeg har kunnet spise færdig i fred. (I know. Vi er rædselsfulde forældre) I dag, hvor Bean blev ringet hjem med feber fra VHD har vi også haft drikkeyoghurt i spil. Her i huset er der ingen kostpolitikker, når der er sygdom på færde. Anything goes. Specielt hvis det er væske med lidt energi i.

Jeg har lige startet en hurtig give away om et ulvetime-kit på Østfrontens facebook – afsted med dig derind, hvis dig og/eller dine børn skal have noget at komme igennem påsken på!

 photo Skaeligrmbillede2014-04-09kl85420PM_zps30febf77.png
 photo foto6_zps3f2e605a.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en grund til at jeg elsker Kæreste (+ og en herlig baby-nyhed)