• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Mere rug end spelt

Hvad havde vi gjort uden Netflix?

… om morgenen, hvor Bean stille vågner til et afsnit Dora the Explorer mens jeg når i bad og laver morgenmad? (Vi er horrible forældre, I know)

… om eftermiddagen, når vi alle trænger til at koble af efter dagen på arbejde og i dagpleje med lidt Shrek? (Igen: hor-RIB-le forældre)

… om aftenen, når Bean ENDELIG er faldet i søvn og vi kan slå hjernen fra til Legend of the Seeker (Kæreste har en mørk fortid i rollespils-land. Nuff said)

… eller en Oscar-vindende præstation af Meryl Streep som statsoverhovede i Jernladyen

… eller når Bean er sløj og kun vil ligge på mig og blunde – eller når jeg har solo-aftener hvor Kæreste er ude med venner og BBC har sørget for afhængigheds-skabende serier som Call the Midwife (kom NU med de sidste par sæsoner!!!)

Vi skulle såmænd nok klare det hele fint alligevel (#firstworldproblems), men hold nu OP, hvor er det lækkert bare at tænde for Apple-devicen og så er der nærmest uendelige mængder af underholdning, oplysning og bogstaveligt talt skæg for hele familien. Jeg er personligt kæmpe fan af ‘Netflix anbefaler dig…’ funktionen, der bl.a. fandt Call the Midwife til mig.

Hvad med jer? Har I favoritter og must see’s? Jeg er ALTID åben for inspiration – så længe, det ikke er for uhyggeligt. Seriøst. Jeg kan sagtens synes, at Barnaby er skræmmende. (Og er der måske stemning for en rask konkurrence om noget netflix’ing?)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

8 kommentarer

 • Uha, jeg er enig et lang stykke hen af vejen. Dog har vi “alvorligt” om Netflix herhjemme de sidste par dage.

  Drengene elsker det! Men pludselig spiller de, særligt J, ikke længere på iPad’en og dét er der også noget læring i. Netflix/tv er passiv underholdning og det skal der laves lidt om på, hjemme hos os.

  Tv om morgen er på pause for tiden. Det gav for mange uoverensstemmelser fordi de lige skulle… Og iPad skal primært bruges til spil. Og når de vil se Netflix/tv, skal det primært være på selve fjernsynet. Med det følger selvfølgelig en masse undtagelser, men det er planen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, det skal helst ikke blive alt for meget. Heldigvis er det stadig relativt nemt at begrænse netflix-tiden, når hun ikke selv er i stand til at tænde for apperatet. Og vi har ingen iPad eller tablets, så det er udelukkende på tv’et vi bruger netflix.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmm.. Netflix… Og i følge din oversigt, er jeg klart over i kategorien horribel forælder!:o
  Pt ser jeg Breakout Kings – det er da ok;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hehe. Ja, vi er nogle skrækkelige forældre er vi! Breakout Kings. Det må jeg lige tjekke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dexter! 🙂 lidt uhyggelig, men primært sjov 😉 Er stor netflixfan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Uh, men uhygge dur jeg altså ikke til… Har ellers hørt godt om Dexter før. Vi er også kæmpe fans herhjemme. Nemt og enkelt. Ja tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du reddede min alenehjemme-aften i går med din anbefaling af “Call the midwife” 🙂 Hold nu op en fin og hyggelig serie – tak for det. Og ja vi elsker også Netflix hjemme hos os, selvom vores dreng på 14 mdr. ikke helt kan se det fede i konceptet. Det der med at sidde stille er kun noget han gør, hvis der bliver læst højt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   YAY! Dejligt at høre 🙂 Næ, han er nok lige det mindste, men mon ikke han også på et tidspunkt vil have glæde af at kunne sidde med enten en bog eller en lille kort tegnefilm og koble af?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere rug end spelt