• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
At leve livet på trods - og lidt om gode venner

Den sødeste cykelmyg

Bean har det godt igen. Heldigvis! Og de sidste par dage har vi stort set haft vores skønne, glade, nysgerrige, skægge lille pige tilbage. Det gør så heller ikke noget, at vejret har været helt fantastisk.

Påsken er bestemt ikke blevet som vi havde regnet med – de tænkte, hyggelige udflugter, ego-tiden og kæreste-weekenden – alt det røg bagest i prioritetslisten, og vi har i stedet befundet os på Østerbro langt det meste af tiden.

Jeg tror, vi var ved at have lidt ø-kuller alle tre til sidst; ikke mindst Bean, der flere gange hver dag har fundet jakke, støvler, hue og vanter frem. Så det har været skønt at kunne komme UD. Ikke fordi en tur i den lokale park er vildt. Og så alligevel. For vi fandt Winther-cyklen frem og gik i gang med en forårsklassiker: lære barn at cykle. Den røde trehjuler med lad er en gave fra Søsterlil – og er faktisk købt allerede før jeg blev gravid (!), og jeg er sikker på, at Bean vil få masser af sjov ud af den, når hun engang bliver i stand til både at dreje pedalerne rundt og styre rattet. Meeen, jeg tror nu alligevel, den dér løbecykel er et must, for selvom hun synes det er mægtig skægt at ‘køre’ på Wintheren, så er det alligevel en ret stor motorisk og udviklingsmæssig mundfuld for en ret lille pige.

I morgen drager vi mod provinsen for at fejre Søsterlil hjemme hos Mormor og Morfar – nåja, og så kommer der også en lille, kulturel perle af en konkurrence her på bloggen.

 photo DSC_0160_zps14ad3240.jpg
 photo DSC_0171_zpsb0f044be.jpg
 photo DSC_0167_zps1e7599ad.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Årh, det er da ren nostalgi med sådan en cykel, havde også en…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Me too. Men den er noget sværere at have med at gøre end en løbecykel, så jeg tror vi er ‘nødt til’ at have begge dele #firstworldproblems

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At leve livet på trods - og lidt om gode venner