Bean fortæller: Styling is everything

Østfronten tester: Sort/hvid hudpleje fra Dennis Knudsen

I forlængelse af efterårets ‘yummy mummy’-tema er jeg begyndt at interessere mig mere for pleje i det hele taget, så derfor takkede jeg ja til at teste Dennis Knudsens nye hudplejeserie – DK Skincare – og hvis du følger med på Instagram, har du kunnet se mig iført en virkeligt klædelig og kulsort peel-off maske.

 photo Skaeligrmbillede2014-03-22kl93305PM_zps24fc6c5c.png

Udover masken har jeg testet en after-mask creme, makeupfjerner-vådservietter og en bodylotion. Jeg har ikke testet ansigtscremen endnu, for jeg havde lige taget hul på en anden, da jeg modtog produkterne, og jeg gider ikke have flere kørende samtidig – men du kan læse om den her.

Facial Cleansing Wipes var noget af det allerførste, jeg testede. Vådservietter med bl.a. E-vitamin og kamille til de sene aftener, hvor jeg kommer alt for sent i seng eller har været til fest; til aftener hvor Bean vågner og græder og ikke kan falde i søvn, medmindre jeg sover ved siden af hende – og aftenplejerutinen derfor skal gå mere end stærkt. Til dage, hvor jeg bare er Dovne Mor. De kan ikke erstatte et ‘rigtigt’ aftenritual. Men de er rare at have i baghånden (og til 30 kr for en pakke, kan de fleste vist være med!)

Peel off Mask er sort. Som i: kulsort. Den er absolut en af de bedste masker, jeg har prøvet hjemme – den føles effektiv uden at blive ‘ætsende’, og min hud er blød og glad efter brug. Den er nogenlunde til at peele af; men det kræver noget tid og vilje, og resten skal vaskes af. Jeg gad godt vide, om det var nødvendigt at den er sort, for det er altså et værre svineri på badeværelset.

After Mask Treatment har jeg brugt både efter masken og som natcreme; den lader til at fugte min hud rigtig godt uden at fedte. I like.

Body Lotion fugter godt og gør i øvrigt ikke så meget andet væsen af sig. Det kan vi lide. Det dur ikke, at jeg dufter alt for kraftigt på mit arbejde, hvor der er masser af gravide og babyer, der skal passes på – og jeg bryder mig generelt heller ikke om det sådan personligt. Slet ikke efter jeg selv er blevet mor. Jeg vil meget hellere dufte af ‘mig’.

Hudplejeserien er visuelt ret maskulin i udtrykket, og duftene er bestemt heller ikke noget, der skriger ‘dullegrej’- derimod er de ganske kønsneutrale. Det er ikke at kimse ad med en unisex produktserie; specielt ikke hvis pladsen på badeværelseshylderne er begrænset!  photo IMG_1108_zps6cde7a0d.jpg

Indlægget er lavet i samarbejde med Dennis Knudsen – men indholdet er mit.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bean fortæller: Styling is everything