Farverig playdate og farvel til far

1 down – 6 to go // Beretninger fra Græsenkeland

Bean og jeg fulgte Kæreste til lufthavnen i formiddags og sagde farvel og på gensyn om en uge. Han tog i øvrigt mit kamera med, så jeg skal på forhånd beklage billedkvaliteten den næste tid. Bean havde en fest. At køre i tog (som stadig er et kæmpe hit) OG sprinte rundt i lufthavnen på éen og samme dag? A-W-E-S-O-M-E.

Begge voksne havde vist en klump i halsen, og jeg ved godt, det er fjollet, for værre er det jo heller ikke – det er bare første gang siden vi blev forældre, at vi skal være så længe væk fra hinanden. Så vi holdt maskerne og Bean og mig kørte hjemad med toget igen mens hun snakkede om, at far var ‘hej-hej’ og ‘pist væk’. Jeg tror, hun nu er gammel nok til at kunne savne, og jeg er spændt på (og ikke på den gode måde!) hvornår hun for alvor bemærker, at far er væk. Weekender har vi efterhånden haft en del af som single ladies, men hverdage? Not so much. Jeg har slet, slet ikke planlagt og forberedt sådan som jeg ville forvente, at jeg havde gjort. Skyder skylden på almen travlhed og generel fornægtelse. Så jeg har hverken en fryser fyldt med lette, sunde retter eller totalt overblik over, hvordan jeg skal få hverdagen med fuldtid og insti med børnevenlige åbningstider (læs: 8-16.30) til at hænge sammen. For slet ikke at tale om også liiiige at planlægge noget fødselsdags-festivitas næste weekend. Jeg forudser, at jeg ender med at blive en anelse flosset i kanterne.

 photo dag1jpg_zps103c34b8.jpg

Første dag uden far er (sjovt nok!) forløbet fint. Det er weekend, solen har skinnet helt fantastisk smukt hele dagen, Bean har været på legeplads ad hele to omgange OG fået årets første is.

… nåja, og så har vi shoppet lidt (#girlswillbegirls). På vejen hjem fra Sanselegepladsen råbte Bean pludselig ‘VEJ – VEJ!’ mens hun viftede med armen. Det betyder, for de ikke-indviede, at vi skal en anden vej, end den vi går. Det viste sig, at der, hvor barnet ville hen, var Normann Copenhagens flagship store (#morspige) Sidebemærkning: dagens bedste nyhed var klart, at Dansk Supermarked har droppet planerne om en Føtex i Normanns lokaler, og at de nu får lov at blive! Win. Bean VILLE ned i kælderen, hvor de havde allersidste dag med udsalg og ekstra 20% på alle nedsatte varer. Så var jeg jo næsten nødt til at købe noget, ikke? Jeg fandt Oona-tæppet til Beans værelse til en ustyrligt god pris – og så en lillebitte fødselsdagsgave med mintfarvede ben til mig selv. Den kommer dog først hjem engang i næste uge. Der er trods alt grænser for, hvor meget boliggrej, Bugaboo og tumling, jeg kan slæbe på.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

  • Jeg krydser fingre for at ugen kommer til at gå nogenlunde smertefrit (omend lidt stresset). Men dejligt at den første dag er startet godt. SÅ er stilen ligesom lagt, ik? I øvrigt en skøn jakke Bean har på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Det tror jeg, den gør. Jeg skal nok bare liiiige have sænket mit ambitionsniveau en smule. Tror nok stadig at jeg skal nå alting som jeg plejer. Jakken er fra Zara og er simpelthen så skøn 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonnie

    Med en søn på 2,5 og en mand, der er officer i søværnet, er jeg efterhånden garvet i disciplinen enlig mor. Mine bedste råd er rugbrødsmadder og nemlig.com (vi bor på 4.sal…!)

    Og så prøver jeg at vise min søn, at det ikke er en dårlig ting, at far er væk. Det er han nødt til indimellem, så vi kan lige så godt få det bedste ud af det, hvilket ofte betyder, at vi går på legepladsen og spiser rugbrødsmadder til aften. Og om aftenen ser jeg dårlige tv-serier, farver øjenbryn, læser bøger, går omkuld på sofaen, inviterer veninder over, eller alle de andre ting, jeg ikke lige får gjort, når der er en anden voksen på matriklen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Hvis Bean var større fan af rugbrød, kunne det også være en god løsning. Jeg tænker nærmere i havregrød eller øllebrød, hvis det brænder på. Vi bor på 3., og jeg har faktisk også overvejet at net-handle. Det skal være mens Kæreste er væk, for han er af uvisse årsager voldsomt imod ‘den slags’ (?!?)

      Jeg tror, det er helt rigtigt, at man ikke hænger fast i, at det er sørgeligt, men i stedet hygger sammen på andre måder. Bean er dog så småt begyndt at spørge mere ind til hvor far er i dag, og jeg synes også, at hun skal have lov at savne. Surfer pt. på måder at lave nedtælling for tumlinge, så hun ved, at far kommer hjem igen, når et-eller-andet-håndgribeligt

      Jeg forudser også aftener med blogging, dårligt tv og ansigtsmaske. (Og fødselsdagsforberedelse og rengøring…)

      Tak for dit input 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverig playdate og farvel til far