• Lilletut og mor
 • Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Diary
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
30 år om 30 dage

Sovetrolde, puttemus og lækre dyner

I forlængelse af det her indlæg om søvn, tænkte jeg, at det var på tide at skrive lidt om den dyne, Bean har testet igennem de sidste par måneder.

Vi har ellers udelukkende gjort det i arve-dyner til Bean indtil videre (de kan jo, i modsætning til madrasser, vaskes). Babydynen, som vi lånte af Svigerinde og Svoger, var fantastisk (og nu klar til endnu en baby, som jeg glæder mig sådan til at møde om godt halvanden måned!), mens den arvede juniordyne fungerede. Sådan nogenlunde. Den var i al fald stor nok, men til gengæld tung som et ondt år.

Derfor sprang vi straks til, da Mamashop.dk tilbød os at teste en allergivenlig juniordyne i 50/50 andedun og microfiber fra BabyDan. Jeg havde en del allergier som barn, herunder også husstøvmider, så derfor er ‘allergivenlig’ er kæmpe plus i min bog.

Bean var solgt fra start af, og med det samme dynen kom ind ad døren, kastede hun sig over den. Selvom man ikke er en sovetrold, kan man jo godt være en puttemus! Lige pludselig fik vi en pige, der godt ville have sin dyne på, når hun skulle sove. Og som i øvrigt elsker at få den med ind i sofaen efter en lur eller om morgenen. Oh, at sidde med sin kaffedrikkende far (B-menneske), sin dyne og sin bamse og se morgen-Ramasjang. Dét er lykken!

Jeg skal ikke kunne sige, om det har noget at gøre med de reviderede puttemetoder, at Bean er blevet større, eller dynens lethed – eller måske en kombination af alle tre – men mange nætter, når hun vågner, så lykkes det faktisk Bean at putte sig selv igen. Uden vores hjælp. Hun kan også selv – for det meste – få moslet dynen på plads igen.

 photo DSC_0011_zpsc55c4411.jpg
 photo DSC_0010_zps81574de6.jpg
 photo IMG_0038_zps0e0c8a18.jpg

Jeg går som hovedregel efter natur-produkter til senge-miljøet, men jeg har faktisk ændret holdning, for blandingen af dun og microfibre giver en dyne, der både er blød, lun og ikke mindst let (nåja, og så tørrer den hurtigere, hvis nu nogen skulle komme til at spilde vand på den. Eller kaste lidt op. Eller mosle sig ud af sin ble om natten(!?!). Eller noget helt tredje.)

Få nu armene ned, tænker du måske. Det bliver også en uhyggeligt positiv anmeldelse, det her. Men ærligt talt? Vi har brugt dynen igennem næsten 3 måneder nu, og vi kan ikke finde nogetsomhelst dårligt at sige om den. Det eneste ‘problem’ var leveringstiden, for det er tilsyneladende en populær sag.

Hvis du har en låne- eller arvedyne, der er blød og lækker, så gå med den. Hvis du skal ud og investere i en juniordyne – så ville jeg klart overveje at smide den her model i indkøbskurven. I al fald har den både mine, Kærestes og Beans varmeste anbefalinger med på vejen.

Dynen kan findes hos Mamashop.dk lige HER

(For en god ordens skyld, så har vi fået dynen af Mamashop.dk til test, men ord, holdninger etc. er som altid mine egne)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Årh. Lækre sove/puttebilleder ellers!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, hun er skøn, når hun sover. (Også selvom sovebilledet er med en sløj mus, der kun kunne sove nogenlunde i min umiddelbare nærhed og derfor ligger på sofaen)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 år om 30 dage