• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Sovetrolde, puttemus og lækre dyner

Jeg ønsker mig også…

Shiit. Det var altså lidt farligt at gå igang med det dér ønskeliste-stads. For lige pludselig ser jeg ting, jeg VIRKELIGT godt kunne tænke mig, alle vegne.

Så I slipper altså ikke for en enkelt collage eller to mere i den kommende tid. For det er mig, der bestemmer.

Jeg er en sucker for smukt porcelæn, også til hverdag. Også til Bean. Specielt, hvis det har brud-garanti! Ikke mindst synes jeg, at mange af Royal Copenhagens stel er ualmindeligt pæne (nej, de har ikke givet mig den mindste smule for at mene det!) Jeg købte de første dele Mega Mussel for min første løn som lærervikar for over 10 år siden, og siden da er der kommet lidt til hist og pist. Men slet ikke nok! Derfor tænker jeg, at 30 år er den oplagte mulighed for at ønske sig lidt supplement til samlingen. I en god blanding af blå og hvide nuancer fra den kongelige porcelænsfabrik… og så lidt andre pæne ting til bordet (eller lige omkring bordet;) )

 photo 30oslashnsker_zps0ced405d.png

Kongeligt porcelæn; Blue Elements, Musselmalet og Mega Mussel. Middagstallerkener, frokosttallerkener og serveringsfade. Ahhh, at kunne dække op til 8… // Corky karaffel fra Muuto // Ora-ur fra Kähler // Arne Jacobsen damaskdug // Rokkefår (eller lam) fra Povl Kjer

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sovetrolde, puttemus og lækre dyner