Pæne tasker skal man da have

DIY med IKEA og Art Rebels

Jeg burde have skrevet (og har også haft lyst til!) alt muligt og postet alle mulige billeder fra modeugen, fra CIFF og fra andre spændende arrangementer i sidste uge. Billederne er der, jeg er igen i år blevet vildt inspireret og har tilbragt dagene med en masse dejlige medbloggere.

Hvorfor er der så ikke kommet noget på Østfronten? Fordi jeg har været flad. Helt igennem, ind-til-knoglerne flad. Ikke mindst fordi jeg hele weekenden var alene med en Bean, der er igang med at få nogle hjørnetænder, er midt i et udviklingsspring og generelt helt balstyrisk. Resultatet er, som I måske har set i dagens #selfie på det dér Instagram, at vi mildest talt sover sporadisk her på matriklen.

Men NU skal jeg op på hesten igen, og jeg starter sådan lidt in medias res med fredagens morgen-besøg hos Art Rebels, hvor jeg var i skønt selskab, drak goood kaffe og ikke mindst så det fine, fine, FINE resultat af deres samarbejde med IKEA. Bedre kendt som Bråkig. Og hold. nu. op. Hvor gad jeg godt eje det hele. Men søndag, hvor Kæreste kom hjem og vi havde mulighed for at komme forbi IKEA, var der allerede flere ting, der var pist væk. Herunder de smukke opbevaringsæsker, som jeg ville have elsket. (Grrr! Jeg håber, I sætter pris på dem, jer der fik nogle med hjem)

Lidt kom dog med hjem; bl.a. et fint pudebetræk, et par skåle og en lille bakke. Jeg lurer stadig på det alt for fede stativ til at hænge tøj/gryder/magasiner/kopper/younameit på. Måske kommer det også med hjem…

Nåja, og så er der forresten også noget rigtig fint tapet, men det må I vente med at se, til vi får sat det op i Beans værelse.

 photo IMG_0221_zps874ab29a.jpg
 photo IMG_0222_zps02ddd721.jpg
 photo IMG_0224_zpsa0c85056.jpg
 photo DSC_0280_zps48b96548.jpg

En del af Art Rebels’ koncept handler om DIY – at gøre det selv. Og så er det jo ligemeget, at det er en limited edition: flere af kollektionens items er IKEA-klassikere, og en pointe for Art Rebels har været at inspirere til at customize møblerne, så de passer til din stil og smag. Herhjemme har vi indtil flere re-stylede IKEA-genstande; måske husker nogen vores skammel-cum-legekøkken (I så fald er jeg imponeret)

Har du nogle Bråkig-favoritter? Eller nogle fede DIY-idéer?

 photo DSC_0595_zps781bbe44.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne tasker skal man da have