• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Jeg ønsker mig også...

Angulus-love (send flere penge!)

Det er næppe nogen hemmelighed, at vi her på Østfronten er ret vilde med Angulus (jeg tror faktisk ikke, man bo her i 2100 Spelt som børnefamilie uden at handle sko i Søstjernen, der designer deres egne Angulus-varianter. Og nej. Jeg er (desværre!) ikke sponsoreret af Angulus. Jeg er bare fan.)

Som barn havde jeg frygteligt kostbart og helt ergonomisk korrekt fodtøj, og med en svigermor, der er fodterapeut er det dér med ordentligt fodtøj altså noget vi tager seriøst. Mest af alt til Bean. Moderen craver af og til killer heals, men jeg har bogstaveligt talt levet i mine Angulus Chelsea-boots hele efteråret og vinteren. Rågummisåler er the shit, skulle jeg hilse og sige, og jeg er helt tryg ved Beans komfort i sine sko og støvler, fordi jeg selv går i noget, der minder om. Eneste anke er prisen, men også den giver mening, når man ved, at kvaliteten er fuldstændigt fantastisk, at produktionen er i orden og materialerne er supergode. Og når det er sagt, så har vi altså fundet en del af Beans Angulus-fodtøj på udsalg – bl.a. et par fine, grå tullesko og et par koralfarvede laksko til foråret.

På CIFF (for snart længe siden!) var jeg med skønne Anne forbi Angulus’ stand og vi fik set, mærket (og savlet over) efterårs- og vintervarerne. Deres ualmindeligt søde marketingskoordinator, Line, fortalte også lidt mere om, hvad Angulus kan. Fx er der flere læste til samme type sko, så både smalle, normale og brede fødder kan finde de perfekte Chelsea-boots. I børne- og i voksenstørrelserne. Det vidste jeg ikke, men det er bestemt taget in mente, især fordi det tyder på, at Bean – som sin mor – får en lang, smal fod.

Hvis mit budget svarede til det amerikanske militærs, så havde jeg forudbestilt sensommer-, efterårs-, vinter- og pæne sko til hele familien. Min bankrådgiver vil være glad for at høre, at jeg indtil videre holder mig til den mentale indkøbskurv.

Herunder er et udvalg af mine favoritter. Jeg er specielt vild med zebra-skoene, og pels-tulleskoen er alt for meget og alt for sød på samme tid. Bean ville elske det hele – hun må med næste gang <3

 photo anguluscollage_zpsdf508d20.jpg

 photo IMG_0206_zpsef838c77.jpg

Har I også et absolut favorit-fodtøjsmærke til børnene?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Hørt, hørt, hørt! De laver nogle små sneakers/løb-stærkt-agtige sko i sort og grøn camo, som bare er afsindig cool. Nå ja, og så vil jeg faktisk også gerne have lidt til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Oh, yes! Mange ting til både mig og Bean. Fx laksko til moren. Og et par eller to ekstra i støvle/støvlet-afdelingen. Måske et par sandaler også… Og til Bean? Pretty much det hele! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også helt skudt i zebra skoene, og du har nok ret i at man skal handle hos Søstjernen for at være rigtig østerbroer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha, ja, ikke? Men de HAR altså også både lækre sko, god service og gode udsalg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ønsker mig også...