• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Årets allersidste jule-indlæg (og mine favoritbilleder)

Nytårskur

1. januar er til tømmermænd, junkfood og nytårskur i fine gevandter for dem, der skal forbi Amalienborg. Min invitation må være forsvundet i posten, men det er ok. Søndag tilbragte jeg nemlig i næsten-royalt selskab til nytårskur hos et par gode venner (faktisk dem, der, uden at vide det, bragte Kæreste og mig sammen)

Kæreste og Bean var også inviterede, men ovenpå julens festivitas og rejseri blev de to hjemme og chillede, mens jeg repræsenterede Østfronten på det mondæne Frederiksberg, hvor der var lilla pels og bling.

Det var skønt med at par timer i voksenselskab, hvor jeg ikke havde ansvaret for nogle af de børn, der også var med, og hvor jeg spiste pinligt mange dadler omviklet med bacon.

Konceptet er genialt, for i slutningen af december er det vist kun de allermest hardcore jule-elskere, der har lyst til at spise mere flæsk og lun kål. Og en lille eftermiddags-buzz forårsaget af bobler og vermouth skal man ikke kimse ad!

 photo DSC_0034_zps797a61e5.jpg photo DSC_0024_zpsce6ac98c.jpgDadler omsvøbt af bacon er en klassiker. Og altid et hit. photo DSC_0022_zpsd6121f47.jpgBlinis med creme fraiche, finthakket rødløg, laks og rogn. photo DSC_00292_zpsecba97c8.jpg‘Åben sandwich’ af hjertesalat, marineret hvidkål, glaseret kylling, chili og frisk koreander. photo DSC_0027_zps08a708cf.jpg
Kalkunsalat med bacon og grønne asparges photo DSC_0028_zps479aa902.jpg
Ristet rugbrød og rygeost photo DSC_0035_zps3c6e2a69.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

 • Thea

  Wow, maden ser virkelig lækkert ud. Man kunne vel ikke få at vide hvad det er? Og måske et lille indlæg om hvordan dig og sin kæreste blev ført sammen af uvidende venner? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – det kunne måske godt være, at der kunne komme et indlæg om det 😉 Og du har da helt ret i, at jeg har glemt at skrive, hvad det egentlig var, vi fik at spise.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets allersidste jule-indlæg (og mine favoritbilleder)