• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
... hvad der sker, når man får barn med en jyde

Tudefjæs

Er det bare mig, der bliver helt nostalgisk, rørstrømsk og tårevædet omkring alt, der drejer sig om juletraditioner, der skal deles med Bean?

Bean og mig så lidt Jul på Slottet i morges og jeg blev helt grødet i stemmen og fik slørede øjne af at synge med. Nuij, det bliver en tårefyldt december, hvis jeg fortsætter i samme stil…

 photo jul_p__slottet2_406856a_zpsb8c6f140.jpg

Du kan finde alle afsnittene på Bonanza, hvis du også bliver i humør til et rigtigt eventyr med brave ungersvende, sprælske ungmøer, alkymi og onde, onde skurke…

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

7 kommentarer

 • Lou

  Jul på slottet var min yndlings julekalender, da jeg var lille. Så jeg sidder også med nostalgiske julelys i øjnene når det ruller over skærmen på Ramasjang. Både i går og i dag var den lille frøken helt opslugt af julekalenderen. Til stor fryd for moderen, der kunne sidde og kigge med 🙂

  /Lou

  PS. Så er min kæreste også helt vild med at se det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Den er da også FANtastisk (og tilsyneladende generelt danskernes yndlingskalender). Det er mest nisserne, der er spændende herhjemme, men det er ok. Jeg kan sagtens se julekalender for børn og barnlige sjæle når Bean sover 😉

   Kæreste var også fan, da han så den som barn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha, hvor sødt. Altså nu har jeg faktisk ikke genset den endnu, men jeg kan fortælle, at jeg forleden tudede til fucking Vild med dans, som jeg slet ikke har fulgt med i. Jeg så ét afsnit, og fællede mere end en tåre, da Allan Simonsen blev stemt ud. Jeg fik pludselig kæmpe sympati med de to andre tilbageværende par, fordi jeg synes, at de virkelig kæmpede med liv og sjæl for den konkurrence. HVAD siger du så, hva’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Awesome. Jeg troede egentlig, det dér følsomheds-tuderi ville ebbe ud, når graviditets- og fødsels- og ammehormonerne holdt op. Guess not.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • åbenbart ikke. Arhmen altså.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare den bedste julekalender! Jeg ser den stort set hvert år 😀

  http://josefinejacobsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... hvad der sker, når man får barn med en jyde