Tandfrembrud og lortedage

Swoosh, swoosh, swoosh – en ski-jomfrus bekendelser

Jeg er ski-jomfru. Ja, du læste rigtigt.

Jeg har aldrig nogensinde – not ever – i hele mit liv sat mine ben på et par brædder og gledet henover sneen.

Kæreste er fan af konceptet. Bean aner ligeså lidt som jeg, hvad det er, men hun har ingen som helst frygt i livet. Moderen er lidt mere frygtsom påpasselig og HADER af slå sig. Til gengæld er jeg en sucker for smuk natur.

Jeg er i det små begyndt at lege lidt med tanken om en skiferie. Ikke mindst fordi jeg er sikker på, at ski med tumling er en tilpas blid start for mig. Ikke noget med imponerende præstationer, men bare hygge i 90 cms højde.

 photo skiferie_zpsca65cd38.png

Umiddelbart forestiller jeg mig, at langrend gennem smukke skove og glitrende sletter er mest ‘min stil’. Rygsækken pakket med varme drikke og energitætte snacks, kælken spændt på og så afsted. Eftermiddage og aftener svøbt i varme skind og med knitrende ild i pejsen i en lun bjælkehytte. Men hvem ved? Måske er jeg i virkeligheden til fart og spænding på vej ned ad en piste? Jeg er ret sikker på, at Bean kunne være den type. Og jeg er overbevist om, at hun hurtigere end mig vil være sikker på benene i glat føre.

Jeg elsker sne. Altså. Når jeg ikke SKAL fra A til B og sneen besværliggør den proces (ja, juletrafik i glatføre tværs gennem Danmark; det er dig, jeg taler til!) En hvid verden er allerskønnest, når man ikke behøver at gøre andet end nyde den – og gå indenfor i varmen igen bagefter.

Jeg er sikker på, at jeg ikke gider after ski og alt for smarte ski-typer, så umiddelbart tænker jeg, at Østrig må være landet for en jomfru som mig. Jeg mener. Det er ikke just kendt for sin fashion forward-ness! Næh, du. Hygge og afslapning og lidt leg i sneen. Det må være rigeligt i første omgang. Saalbach ville ikke være et dumt bud på en destination… Well. Man kan altid drømme!

(Indlægget er en del af Danskis bloggerkonkurrence, men indholdet er skribentens eget)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

6 kommentarer

  • Skiferie er en super dejlig måde, at holde ferie på:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østrig er pænt, men fyldt med østrigere. Og danskere. Og herreklam mad. Jeg hader, med stort H, at stå på ski, men det skal ikke røre ved dine drømme/planer. Og maden er sikkert bedre hvis man kaster lidt flere penge efter den, end jeg har prøvet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Østrigere kan jeg fint leve med. Det er nok mere andre danske turister, der bliver et issue;) Jeg har kun fået god mad, når jeg har rejst i det tysksprogede (eller det, der ligner) område. Jeg ved jo heller ikke, om jeg kan lide det, men som så meget andet er det nok et spørgsmål om at prioritere og vælge, hvad man har lyst til.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi. Ski kan være skræmmende og svært, hvis man aldrig har prøvet det. Men det handler bare om at klø på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tandfrembrud og lortedage