• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Børneværelset - detaljer

Julestue – nu med billedspam

 photo DSC_0001_zps328c033f.jpg

 photo DSC_0017_zps1fb556b0.jpg

 photo DSC_0006_zpsdc920763.jpg

 photo DSC_0004_zpsba734998.jpg

 photo DSC_0003_zps6a83f818.jpg

 photo DSC_0012_zps9086afda.jpg

Glimt fra søndagens julestue:

Hjemmelavede flødeboller med marcipanbund og kirsebærskum, chokolademuffins med lyserød frosting // To tumlinge (nøj, hvor er vi misundelige på A’s hårpragt!) der undersøger julekuglerne // Figner og mandler – lidt sundt skal der også være // Glitrende skumfiduser og flitterstads // Konfektfadet med chokoladeovertrukne lakridskarameller, mini-bounty, appelsin-pistaciekugler og havregrynskugler // Klaverduet og skiftevis dyb koncentration og højlydte grin <3

Traditionen tro var der rigeligt med godter af den hjemmegjorte slags – nogle gengangere og andre nyheder, småkager og granatæbleglögg. Oste, pølser og godt brød, tapenader, frugt og flitterstads til at flette stjerner og hjerter for de fingernemme. Glöggen var iøvrigt ret skøn og helt uden den ‘tyngde’ der normalt kendetegner varme, røde drikke. Skal jeg smide en opskrift afsted?

Julestuen er blevet en af mine absolutte yndlingstraditioner, og en god mulighed for at se alle dem, vi holder mest af. Det ender altid med at være et kæmpe arbejde, fordi jeg laver alting, men et, jeg overhovedet ikke har noget imod. Da Kæreste og mig sad lå i sofaen i går aftes, var vi helt flade (og kunne ikke klemme et eneste stykke chokolade mere ned), men nærmest lykkelige og fyldt med indtryk fra en herlig dag.

Bean elskede at have besøg, og gæsterne kom først efter middagsluren, så hun var frisk og klar til at underholde og vise sit hjem og værelse frem (hvem sagde selskabspapegøje?!). Vi skulle lige finde ud af, at andre også måtte lege med legetøjet, men det gik nu nemt nok – og 2 søde tumlinge kan sagtens spille eksperimental finsk tolvtonemusik og have en fest samtidig!

TUSIND tak til alle jer, der var forbi (jeg ved, at flere af jer læser med her) – vi glæder os til at se jer igen næste år, hvor lakridskaramellerne vist skal være en fast del af udvalget, hvis vi skal dømme efter populariteten!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

4 kommentarer

 • Maria

  Dejlige billeder fra den hyggeligste eftermiddag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Det var så dejligt at se jer alle tre – og ikke mindst at se de to tumlinge lege sammen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ja, det var skønt at se tumlingene hygge sig sammen! Ps. del gerne opskriften på glōggen! Jeg skal også nævne at Olivier nær ikke troede at I havde kreet alle lækkerierne selv -franskmanden var IMPONERET 🙂 (Jeg var især helt vild med appelsin-pistacie kuglerne, friske og lækre!!!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   De lod til at komme rigtig godt ud af det med hinanden – det er altså herligt 🙂 Haha, dejligt at vi kan imponere. Franskmænd er ikke sådan lige at dupere når det kommer til madlavning og søde sager. Appelsin pistacie-kuglerne har været fast på programmet til alle julestuer. Fordi de bare ER gode. Glöggen kommer på bloggen – vi syntes nemlig det var den bedste, vi hidtil har serveret, og det er altså praktisk, at den både kan være alkoholfri og seriøst promille-behæftet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneværelset - detaljer