• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Morfars pige

Julehygge i dagplejen

Onsdag eftermiddag tilbragte Kæreste og jeg sammen med Bean og alle hendes ‘kollegaer’ i Verdens Hyggeligste Dagpleje. Vi var nemlig inviteret til julehygge med (ægte!) glögg til de voksne, æblemost til børnene og æbleskiver, hjemmebagte småkager, mandariner og rosiner til alle. Nissehuerne på snoren tilhører børn og voksne i VHD, og de kommer på hver morgen, når der synges julesange og børnene på skift vælger dagens kalendergave.

Bean og mig lavede i samarbejde* hendes første juledekoration, men så var krea-tålmodigheden også opbrugt og hun kastede sig over legetøjet. Og en ekstra æbleskive. Bean er (ingen overraskelser her!) fan af julens godter.

Selvfølgelig er sådan en eftermiddag mest af alt for de voksnes skyld, for de små forstår jo ikke, hvorfor deres forældre pludselig skal hænge ud i dagplejen i stedet for at enten aflevere eller hente. Men de legede – og skændtes! – nøjagtig som vanligt, og vi drog hjem, da vi kunne mærke, at behovet for ro og at koble af begyndte at melde sig hos Bean.

 photo julehygge_zps819b339a.jpg

*samarbejdet bestod i, at Bean valgte dekorationsobjekter og jeg placerede dem!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morfars pige