• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
DIY: Racerbane gulvsticker til fartglade piger (og drenge!)

Fjolletanter og date night

Søsterlil (herhjemme kendt som moster ‘Meemee’) var forbi i går. Bean bliver altid glad, når hun ser ‘Meemee’ komme op ad trapperne, og tilsvarende ked, når det er tid til at sige farvel. I går var det dog Kæreste og mig, der sagde farvel, for Søsterlil var frisk på at putte Bean, så vi kunne få lidt kærestetid.

Planen var glögg, men åbenbart var der noget fodbold i går aftes, så alle glögg-serverende steder i nærheden var fuldt pakkede (som i: “Maria-og-Josef-kunne-kun-finde-plads-i-stalden”-fyldte). Det lykkedes heldigvis at finde et lillebitte bord til to på en lokal bistro, og glögg blev til (virkeligt god!) rødvin og en times snak om vores liv, respektive job og ambitioner. Det har der ikke været hverken tid eller overskud til på det sidste, men det er dejligt og vigtigt at få talt om af og til, så man sikrer sig, at man stadig er i sync.

I eftermiddag står den på julehygge i VHD, og det glæder vi os helt vildt til. Det er første arrangement i institutions-regi – ret stort 🙂

Billederne viser de to fjolletanter, der havde en fest med at lege borte-tit-tit under et tæppe i går aftes. Der er altså ikke noget at sige til, at Bean elsker sin ‘Meemee’.

 photo DSC_0009_zpsae3a956e.jpg

 photo fjollefroslashkener_zpsba30eba9.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Racerbane gulvsticker til fartglade piger (og drenge!)