Det sagde Sunder'en selv

Yummy mummy: håndlæsning

Her følger andel del af min mission om at blive en mere yummy mummy i samarbejde med Charlotte Torpegaard. I første del fik vi de basale plejerutiner på plads, så nu er det på tide at udvide repertoiret til også at omfatte hænderne, der næst efter ansigtet er det, vi viser mest frem.

Øjnene er måske sjælens spejl, men hænder og deres tilstand fortæller også en hel del om deres ejermand m/k. Måske ikke helt nok til en decideret omgang håndlæsning, selvom jeg synes, at udgaven herunder er ret charmerende og illustrativ.

 photo dd7420aa-46b8-4144-b4c0-816dcd202641_zps03392a85.jpg

Slidte, tørre hænder og flossede negle giver et virkeligt sjusket indtryk (og er i øvrigt heller ikke rare at have siddende for enden af sine arme). Men hvordan holder man hænder og negle pæne og velplejede på den lette måde? Hidtil har jeg smurt håndcreme på, når jeg husker det (læs: en gang hver 14. dag!) og som regel sørger jeg for enten at fjerne neglelakken, når den bliver for slidt.

Charlottes bedste tricks til smukke hænder (og fødder, i øvrigt) er:

Hav en god skrubbecreme stående i brusebadet

Når du alligevel er i bad, så giv dine hænder og fødder en omgang med den – det sparer rigtig mange manicurer og pedicurer, og holder hænder og fødder bløde og fine.

Du kan eventuelt lave en scrub selv af lidt god olie fra køkkenskabet blandet med enten salt eller rørsukker.

Håndcreme en virkelig god investering

Dine hænder er meget udsatte med små børn. Lange ture med barnevognen (husk solcreme på håndryggen om sommeren, hvis du vil undgå pigmentpletter!), bleskift, masser af håndvask osv. slider på hænderne. Glemmer du håndcremen i tasken (det gør jeg!), så hav den eventuelt stående på natbordet og gør det til et lille aftenritual, eller stil den ved håndsæben på toilettet, så du husker det.

Vil du gøre lidt ekstra, så lav et håndbad (eller fodbad) af lunkent vand med lidt olie i, og brug en god creme bagefter.

 

… der kommer i øvrigt et helt indlæg om at forkæle sig selv senere på måneden, men håndbad skal alligevel med her. Og så skal jeg også nok komme med en status på projektet og de produkter jeg har testet mig igennem, når jeg har brugt dem lidt længere. Men allerede nu kan jeg mærke, at det gør en forskel både for min hud og for mig, at jeg prioriterer at bruge lidt tid på mig. For min egen skyld.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sagde Sunder'en selv