Jeg drømmer om et soveværelse med Tapet Café, IKEA og HAY

Vinter-vante-drømme fra 7 A.M. Enfant

Alle jer, der har trasket rundt med en eller anden type vogn, der er beregnet til at transportere børn i her i vinterhalvåret kender til kolde hænder. For selvom man har vanter på, så skal de være beregnet til noget nær arktisk brug, før de kan modstå et par timers stiv kuling på en ‘middagslurs-gåtur’. Eller til at skulle bikse vanter af og på, når sutten er røget ud, tumlingen skal have en kiks eller en af de tusind andre ting, der kræver bare hænder.

Derfor synes jeg, konceptet med deciderede barnevogns- eller klapvognshandsker er intet mindre end genialt. Det er 7. A.M. Enfant, der står bag den her udgave, som jeg havde fornøjelsen af at stikke hænderne i hos Noise PR i starten af ugen. De er varme. Og bløde. Og fordi det er to handsker er de fleksible i forhold til eksempelvis en decideret muffedisse.

Om jeg godt gad eje dem? JA! Hvis du også godt gad, så kan du findes lige HER

 photo d48e0aa9-334a-4b06-b308-1353cb576439_zps9f3b1037.jpg

(For en god ordens skyld – indlægget er IKKE sponsoreret, jeg er bare vildt begejstret for konceptet!)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

  • De er fine, men jeg ville foretrække et par, der kunne sættes på et cykeltstyr – og hvor man kunne komme til at skifte gear/bremse uden at tage fingrene ud. Så snart de bliver opfundet, skal jeg ha’ et par 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om et soveværelse med Tapet Café, IKEA og HAY