Vinter-vante-drømme fra 7 A.M. Enfant

Pollock in spe?

Sidste IKEA-visit betød også en udvidelse af Beans legetøjs-arsenal; denne gang i krea-kategorien. Hun er nemlig blevet helt vild med at tegne, og selvom hun generelt er rigtig god til at holde sig inden for papiret, så kan det ikke undgås at borde og gulve undervejs i den kreative proces også bliver dekorerede.

Derfor har vi investeret i en tegne-tavle til barnet. Hun er HELT vild med konceptet, og der bliver både kreeret abstrakt kunst med fedtfarver og med kridt. (Behøver jeg at sige, at det mere end glæder morens kunsthistoriker-hjerte at barnet gider den slags?)

… faktisk er det ikke abstrakt det hele, for af og til peger hun på en samling streger og forklarer, hvad det forestiller. Som regel er det tog, hun tegner. Måske er hun ude i en slags post-futurisme?

 photo 4ce14be8-bf95-4780-880b-62d0083834fe_zps306222f2.jpg

 photo d7d6c402-7cf1-435a-a2c3-9c6a9217f256_zps8cbb2e93.jpg

Bemærk i øvrigt Bamse, der er blevet placeret så han kan følge med i kunstværkets tilblivelse. Han kostede os 7 kr i IKEA og er den absolutte favorit. Det er Bamse, der skal med i seng, og Bamse, der er den bedste trøster (sammen med en sut og et kram, forstås).

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter-vante-drømme fra 7 A.M. Enfant