• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Hjemme hos mormor og morfar...

Yummy mummy: basal yummy-ness

Som lovet kommer her første del af min mission om at blive en mere yummy mummy i samarbejde med Charlotte Torpegaard, der om nogen ved, hvad hun snakker om, når det handler om beauty.

Den lille dame til venstre i billedet er så skøn som nogen overhovedet kan være, men hende til højre (i en helt au naturel udgave, i øvrigt!) kunne godt bruge at være lidt mere yummy. Og at prioritere at gøre mere ud af sig selv. Vi starter derfor i det små med den absolutte basis til de gode plejerutiner morgen og aften.

 photo DSC_0030_zpsb72e0f4b.jpg

Jeg har som regel omkring 5 minutter til rådighed til at blive klar om morgenen (ok, 10 hvis vi tæller bad og påklædning med), og derfor har jeg brug for en morgenrutine, der er både enkel og hurtig, men ikke mindre effektiv af den grund.

Jeg har fået Charlottes bedste råd til travle mødre, og dem skal du naturligvis ikke snydes for (men jeg vil i øvrigt anbefale jer at investere i hendes bog, hvor der er mange flere gode råd at komme efter). Herunder kan du læse Charlottes guldkorn til hel basal yummy-ness – den uddybende version finder du HER

Morgenritualet

1. Rens, rens, rens! Brug dit barns rene babyolie og rens med det. Fjern olien med en ren vaskeklud opvredet i lunkent vand – evt. med et par dråber af Jurliques citronolie på vaskekluden. Det giver et boost til trætte morgener.

2. Plej huden. Gerne med en god ansigtsolie, der giver et dugfrisk look (det er også Helena Christensens trick), fx Weledas mandelolie. Her i efteråret og til vinter er en beskyttende ansigtscreme også en god idé. Det kan fx være Delicate Skin fra Amazing Space. Den kan også bruges om øjnene. Hvis du har overskud til en øjencreme, så anbefaler Charlotte varmt Origins GinZing Eye Creme, som kan stå i køleskabet og give et kølende og frisk boost efter lidt for mange nætter med lidt for lidt søvn.

3. Finish. Den helt store makeup-rutine bliver det næppe til, men lidt kan også gøre det. En god concealer til at dække mørke rande og rødme i huden. En god mascara til at åbne øjnene. Brug en mørkeblå, hvis du får alt for lidt søvn. Mørkeblå fremhæver det hvide i øjnene og får dig til at se mere frisk ud. En smule blush duppet på kinderne får dig øjeblikkeligt til at se mere frisk ud end du måske er.

Aftenrutinen

1. Rens, rens, rens! Hvis du går omkuld i sofaen foran TVet, så rens huden sen eftermiddag i stedet. Brug dit barns rene babyolie og fjern den med en ren vaskeklud opvredet i lunkent vand.

2. Pleje og genopbygning. Du kan sagtens bruge den samme ansigtscreme om aftenen, som du bruger om dagen. Men vil du gerne give din hud lidt ekstra, så vælg en specifik natcreme, der indeholder genopbyggende ingredienser, så du får mest muligt ud af den søvn, du får. REN har fx en god natcreme uden dikkedarer. De fleste ansigtscremer kan bruges om øjnene. I perioder med mindre søvn anbefaler Charlotte en øjencreme, der kan hjælpe dig med at se lidt friskere ud, end du måske er. Origins GinZing Eye Cream virkelig god til at mindske hævelser og mørke rande.

Hvordan du får det bedste og hurtigste resultat med din makeup kan du læse i det gratis kapitel fra Charlottes Yummy Mummy-bog som du kan downloade her: www.yummymummy.nu.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

5 kommentarer

 • Senia

  Synes meget godt om 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt. Jeg rensede mit ansigt i Blommens baby-olie her til aften pga. dit indlæg 🙂 Eller faktisk, så lod jeg hende vaske min ansigt og putte olie på mine kinder, da hun selv var i bad. DET var skide skægt, synes vi begge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha! Sejt. Det lyder ret hyggeligt. Jeg kan ret godt lide ideen om lidt, men godt. Og ting man har på hylden alligevel, og som er helt rene, er jo super at bruge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] … mentalt noteret mig Charlotte Torpegaards skønhedstip til at blive en ‘yummy mummy’ på 5 min. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos mormor og morfar...