Om ikke at være for sløj til at lege med tog

Moder er i køkkenet

Jeg elsker at have tid til at bage.

Forleden blev det både til klassiske muffins med blomme- og chokoladestykker og et vældigt pænt brød, der havde hygget sig et par timer i en hævekurv.

Kæreste og Bean har prøvesmagt, og begge dele er godkendt 🙂

DSC_0092 DSC_0093

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

4 kommentarer

  • Uh, hvor ser det godt ud! Præ-D bagte jeg flere gange om ugen. Nu bliver det kun til madpakkeboller desværre. Bager for lidt. Øv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Jeg elsker også, når jeg får (læs: tager!) mig tid til det. Men brødet var altså oprigtigt talt intet arbejde. Det skal bare startes i god tid.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvordan har du fået brødet til at være så pænt og rundt? Det ligner jo et, man kunne gå ind og købe hos en bager 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      En hævekurv er svaret 🙂 Godt ‘foret’ med mel, mens brødet hæver (dejen må ikke være alt for våd), og så vender jeg brødet ud på en bageplade lige inden det ryger i ovnen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ikke at være for sløj til at lege med tog