"Fut-fut-fut!"

Indendørs legemuligheder

Biblioteket er et af de steder, vi kommer allermest med Bean. Der er en stor, lækker børneafdeling med tumlemadras, legekøkken, små lænestole, bamser, biler og et fint dukkehus. Nåja, og en masse gode bøger.

Bean elsker det – og det er superpraktisk at kunne lege indendøre af og til på de kolde og våde dage, der kommer flere og flere af i løbet af de næste (mange?) måneder.

Kæreste og mig bruger begge vores lokale bibliotek til at arbejde på, og vi er også begge registrerede til at kunne komme ind uden for de bemandede timer.

Derfor er det ikke sjældent, søndagen byder på en eftermiddagstur til bogland – ren hygge for Bean og ganske afslappende for forældrene.

Mon ikke også dit lokale bibliotek har gode børnemuligheder?

Bean

Bean
Bean er i sweater fra Zara // Bloomers fra Norlie // Strømpebukser fra H&M // Sneakers fra Zara

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

  • Ha ha, nej biblioteket er aldrig noget, vi har frekventeret for hyggens skyld. Tro mig, der er stor forskel på niveauet mht den slags fra 2100Spelt til den midtjyske provins. Godt, at I nyder det, når nu I kan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Virkelig? Jeg troede faktisk de fleste steder var oppe på beatet. Biblioteket i den provinsby, jeg voksede op i, havde (også dengang) en god børneafdeling.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Fut-fut-fut!"