At fodre en kronhjort

Glimt fra ugen der gik

Den forgangne uge har mest af alt handlet om sygdom og om at få hverdagen til at gå op med barns første sygedag, ændring af vagtplaner og et galopperende søvnunderskud.

Det er hverken sjovt at være mor, far eller Bean, når hoste og ondt i halsen hos familiens yngste medlem fylder aftnerne og nætterne med udmattet, ulykkelig og hæs gråd.

I går havde Kæreste og jeg aftenen for os selv i stedet for at sidde med en halvt sovende, halvt grædende Bean i favnen i en mørklagt stue, men vi var for trætte til andet end at se Boardwalk Empire på boksen. Heldigvis lader det til, at virussen (lægens dom) er på stærkt tilbagetog, og Bean var i VHD både torsdag og fredag, hvor der var stor gensynsglæde. Torsdag løb hun hen til pædagogen og kastede sig om benene på hende.

Sidste weekend var der dog ingen sygdom og derfor lyst og overskud til at invitere på voksenmiddag for dygtige Maria, hendes kæreste og deres ‘bav-bav’ (læs: hund).

glimt fra ugenEfterårssalat med modne blommer og cremet gedeost // Det letteste brød i verden (som jeg lærte at lave i Malmø for et par uger siden) // Skøn voksen-vingummi fra Svaneke, som vi smagte første gang i deres gårdhave da Bean var 3 måneder gammel // Marcona-mandler med rosmarin fra Mill & Mortar

Søndag rejste vi hele vejen til Amager for at spise en børnevenlig søndagsmiddag hos et par gode venner og deres datter.

glimt IITegnebræt og gyngehest. Så er man en glad Bean. Cardigan, bloomers og strømpebukser er fra Norlie, mens sutskoene er vores favoritter fra Petit Nord

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

2 kommentarer

 • Mette

  Hvor ser det hyggeligt ud! Mon mosteren skulle se, hvad sådan en gyngehest koster…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det var også hyggeligt. Næh, jeg tror vi har rigeligt gadgets – et rokkefår måtte dog gerne bo herhjemme, men det er nok liiiige i overkanten for budgettet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At fodre en kronhjort