• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
... er det så efterår nu?

VIND: Grafik til dine vægge

Min dejlige, dygtige veninde blev officielt uddannet designer fra Designskolen den sidste fredag i juni, og jeg var forbi for at se hende få sit diplom og ikke mindst at lure på alle de spændende, tankevækkende og flotte projekter, som årets afgangselever har brugt forårsmånederne på.

Du kan læse meget mere om Marias fine projekt, der bevæger sig i grænsefeltet mellem arkitektur og tekstil her – og du kan opleve afgangsprojekterne helt frem til 25. august. Se bare her.

Nåmen, Maria kan også noget med grafik, og hun har givet mig lov til at forære en af jer en gave i anledning af at Østfronten snart bliver 2 år gammel. Så længe siden er det nemlig, at jeg fandt ud af, at jeg var i gang med at gro en Bean.

Og prøvnuligeatse hvilken smuk sag, der kan blive din. Den er printet på groft, naturfarvet papir, og billedet her yder på ingen måde det grafiske værk retfærdighed!

Hvad skal du gøre for at vinde, spørger du?

Jamen, du skal såmænd bare skrive en fødselsdags-kommentar til Østfronten!

Du skal være velkommen til at like på Facebook eller følge med Bloglovin’ eller dele på din egen profil eller blog – det vil jeg blive vældig glad for, men det er ikke et krav.

Jeg trækker en vinder d. 9. september – bloggens fødselsdag – kl. 23.59.

Psst: Tjek lige, hvad hun også kan, hende Maria, på Colours in Space.

14 kommentarer

 • Åhhhhhh, DET ville jeg så gerne vinde. PLS vælg mig 🙂 Vi er i gang med projekt 'gør-væggene-pæne' hos os. Den 9. september er det Østfrontens fødselsdag! Hurra! Hurra! Hurra! Han (er din blog en han?) sikkert sig en gave får som han har ønsket sig i år og dejlig chokolade med kage til.Hvor smiler han, hvor er han glad Hurra! Hurra! Hurra! Men denne dag er også rar, for hjemme venter Stine og Bean med dejlig chokolade med kage til.Og når han hjem fra skolen går, Hurra! Hurra! Hurra! Så skal han hjem og holde fest, og hvem der kommer med som gæst, får dejlig chokolade med kage til.Til slut vi råber højt i kor. Hurra! Hurra! Hurra! Gid Østfronten længe leve må og sine ønsker opfyldt få -og dejlig chokolade med kage til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hos os er det den nye fødselsdags-sang, der hitter. Vi synger både fødselsdags-sang for traktorerne, lastbilerne på vejene og morfars bil. Så her kommer der en for Østfronten:Østfronten har fødselsdag, og det har den jo, og det er i dag (9/9), Østfronten har fødselsdag, og det har den jo i dag. Og hør nu her, hvordan vi alle klappe vil, og hør nu her, hvordan vi klappe vil: KLAAAAP, KLAP, KLAP, KLAP, KLAP, KLAP, KLAP, KLAP….Tillykke!! 🙂 (p9llen@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tillykke med de to år! Jeg har først opdaget din blog for en uges tid siden men nyder allerede at følge med og har læst de gamle indlæg igennem 🙂 Er selv på barsel med den dejligste lille pige som godt nok ikke sover så længe ad gangen men er helt igennem fantastisk alligevel. Og pudsigt nok har jeg fødselsdag d. 9. September 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med bloggens to års fødselsdag, Stine! Sikke et smukt smukt print!! Det vil jeg gerne have hjem og hænge i mit nyoprettede kontorhjørne i soveværelset :):)Jeg skal ud at spise i aften, så skal jeg nok skåle for Østfronten. God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aj, hvor er det flot. Tillykke til dig, til din veninde og til os, der er så heldige at læse med på din blog. Og også lidt tillykke til mig, fordi jeg mødte dig i sidste uge :)Og jeg følger dig jo alle steder, hvor jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er aq for lækkert<3 Tillykke til dig, tillykke til bloggen, og tillykke til bønnen der sånnsett var undervejs;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til dig, til bloggen og tak for at vi må følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggens to-års fødselsdag, og din søde datter. Jeg forsøgte også at starte blog op ca samtidig med dig, og men måtte erkende at jeg ikke havde tid. Jeg synes det rigtig sjovt at kigge forbi dig en gang i mellem :)Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen – hiphip hurraaaa, truttelut og hurra, hurra, og så det lange – hurraaaaaaaaaa og tak fordi vi må følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste søster. Tillykke med bloggen og alt det fine og gode, den har ført med sig – både i form af nye venner og bekendtskaber og diverse goodiebags og arrangementer! Hip, hip, hip HURRA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen! 2 år som blogger, alligevel – det er vildt. (Og det føles i øvrigt slet ikke som så længe, jeg har fulgt med hos dig, men jeg kan jo se på Bean, at tiden flyver :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggen har fødselsdag og det har den jo og det er idag!Stort tillykke med dagen. Fuld af solskin (eller regn?) og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette O

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag – 2 år, vildt!Hip, hip hurra :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TRÆK SÅ DEN VINDER 🙂 Jeg kan mærke, at det er mig! JEG VIL så gerne VIIIIIIIINDE. Siger det bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... er det så efterår nu?