• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
SIDSTE CHANCE

Alle er vindere på en solskinssøndag

… men ifølge random.org er Øglemor lidt mere vinder end os andre!

Tillykke med Fabel A-gaverne til Varanens kommende 2 års fødselsdag 🙂 Smid mig lige en mail med de ting, du ønsker dig at få hjem til forstaden, så sørger jeg for at I kan fejre med stil.

Tusind tak til alle jer, der deltog – og tusind tak til Filippa og Fabel A for at lege med.

Vi har svedt med anstand i dag (sandsynligvis ligesom det meste af resten af Danmark!) Først til det fineste navngivnings-arrangement for en skøn, lille dreng på PH Cafeen med virkeligt lækker brunch i tropisk hede (og med en Bean, der heldigvis var relativt let af få til at falde i søvn i Bugaboo’en)

På vejen hjem fra navngivningen tog vi en detour og nåede lige at se National Geographics 125 års udstilling i Øksnehallen inden det var for sent (det var sidste dag i dag) – nøj, hvor var det flot. Og spændende. Og hvor er deres fotografer helt vanvittigt dygtige.

Bean blev helt optaget af de kæmpestore fotostater og løb (ja! Løb, sgu. Hvor tidligt kan man melde hende ind i Sparta? #pacermom) rundt imellem dem og de øvrige besøgende og fortalte historier om værkerne. Tigeren, der var halvt gemt bag løv, blev forklaret for et par unge kvinder med et stort “WRAAAAA”. Jeg ville sådan ønske, at jeg havde fanget hende pegende og gestikulerende foran et af fotografierne, men hun var simpelthen for hurtig.

Resten af dagen har vi brugt i Classens Have på et tæppe i skyggen under et træ med masser af vand, masser af frugt, masser af solcreme og med en Bean, der havde en fest med at udforske sine omgivelser og forsøge at ae duer. Og på madrassen foran fjernsynet i vores behageligt tempererede lejlighed med at stene Lille Nørd og slappe af. Det virkede åbenbart, for Bean faldt i søvn på 15 minutter (modsat i går, hvor det tog et pænt stykke over en time)

I morgen er Beans ferie slut og hverdagen med VHD starter igen. Det bliver spændende at se, hvordan hun reagerer på at komme tilbage…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE CHANCE