• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Det var jo bare ironi

Feriedrømme

Lige om lidt…

… får både Kæreste og Bean sommerferie

… skal vi pakke kufferterne og finde 3 pas frem

… skal vi på storbyferie!

Åhr, hvor jeg glæder mig. Jeg har endda kigget billederne fra de sidste par besøg igennem og vandret ned af min memory lane, som man nok kan se på billederne 🙂

Vi har for flere måneder siden matchet überbillige flybilletter med gode venners børnevenlige ferielejlighed i Berlin, og det bliver skønt at gense den tyske hovedstad. Det bliver Beans første tur, Kærestes anden og jeg har efterhånden været der flere gange, end jeg kan tælle på en hånd.

En rejse til Berlin var Kærestes og min første ‘rigtige’ ferie sammen, dengang for 4 år siden, da vi havde fundet ud af, at et langdistanceforhold godt kunne lade sig gøre, når det var ham og mig. Så derfor betyder byen noget særligt for os.

Det bliver selvfølgelig en helt anden deal denne gang, fordi vi har en Bean, der også gerne skulle have en rigtig god ferie.

Derfor har vi skåret gevaldigt ned på dagsprogrammet og ambitionsniveauet, og holder os til en udflugt per dag. Så må vi være i lejligheden eller på den lokale legeplads resten af tiden – eller nyde et koldt glas hvidvin og en mindst ligeså kold øl på altanen, når Bean er puttet.

Bugaboo’en kommer med (vi har nemlig lånt en rejsetaske til den af en fra mødregruppen) – og Ergobabyen ligeså, og den tyske infrastruktur er heldigvis ganz in Ordnung.

Vi gider rigtig gerne et besøg i zoo og på Ritter Sport-museet (jojo, det findes skam!), og så vil moderen frygteligt gerne opleve Bauhaus-museet.

Men hvis der er nogen, der ligger inde med gode, børnevenlige udflugtsmål i Berlin, så sig ENDELIG til!

Fik jeg sagt, at jeg GLÆDER mig?

… dressed up for the nines og helt nyforelskede. Det bliver næppe til middag på Adlon med Bean.

When in Berlin – Currywurst må der til! Også denne gang, forudser jeg.

Historie møder kreativt output – mur og gadekunst 

Ahh.. museer og verdenskunst (her i form af en perfekt ophængning af en tyk herre)

3 kommentarer

 • Ih, hvor bliver det dejligt. Rigtig god tur 🙂 Jeg vil krydse fingre for, at Bean vil samarbejde om de gode oplevelser. – Og så går jeg ud fra, at du har helt styr på alt det der med at flyve (og ikke mindst lande) med en tumling, der helst ikke skal få ondt i ørerne. Ikk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Vi glæder os sådan. Hun plejer at være god til at opleve ting, så vi krydser også fingre. Og har snacks med til flyveturen, så vi (7-9-13) undgår ørebøvl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt godt 🙂 Vi fløj hjem fra NY med en lille pige, der ellers havde været i fin form. Men et eller andet gik galt, og hun skreg og skreg og skreg, da vi lagde an til landing, så det var helt umuligt at få hende til at spise eller drikke noget som helst. Stakkels lille tulle 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var jo bare ironi