• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Walking on sunshine

Danmarks Barnevogne – fordi man skal aldrig gå ned på god service!

Vi har ENDELIG fået taget os sammen til at købe den dér autostol!

Mest fordi der pludselig var en deadline, fordi Kæreste og Bean i weekenden skal med en håndfuld andre fædre og døtre på vildmarkstur i en skov i det nordsjællandske. Jow, jow, med overnatning i telt og alting! Der er en lille times kørsel til den dér skov, så en ordentlig, komfortabel og ikke mindst sikker autostol var strengt nødvendig. 
Efter miseren med BabySam var jeg overbevist om nethandlens goder, men manglede bare at være sikker på, at Tænks testvinder var kompatibel med vores bil. Derfor forsøgte jeg at komme igennem til FDM (som flere af jer anbefalede), men linierne var åbenbart rødglødende forleden, for det lykkedes ikke. Så kom jeg i tanke om, at Signe havde anbefalet Danmarks Barnevogne. Og ringede til dem. De havde både tid til at forklare om autostolen og virkelig gode priser.
Derfor kørte Kæreste og jeg forbi i dag og er nu de glade ejere af en Cybex Juno-Fix. (Ovenikøbet fik vi en gratis parkeringsbillet af en flink mand, der havde mere parkeringstid end han skulle bruge – det er da god karma)
… anywho. 
Danmarks Barnevogne skal simpelthen have de varmeste roser med på vejen; og de har altså yderst konkurrencedygtige priser, så hvis du skal ud og investere i en ny autostol eller andet godt babygrej, så er de et besøg værd. (Nej, det er ikke på nogen måde et sponsoreret indlæg – jeg er bare en happy customer!)

8 kommentarer

 • 1. Tak for linklove. Det er bare det bedste2. Man skal ikke undervurdere Amarkanere ;)Og fedt at I fandt, hvad I skulle bruge. Nøj hvor har vi også været glade for den butik. De gør det virkelig godt.Manden i den blå kittel, har dog fået mig til at føle mig godt dum et par gange, når jeg har stillet spørgsmål i forbindelse med et køb. Men han er ellers meget hjælpsom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var så lidt 🙂 (må jeg i øvrigt lige spørge, om der er en måde, man automatisk får besked på, hvis nogen linker til éen?)Jamen altså – udover den gode service er de jo mildest talt konkurrencedygtige på prisen også. What's not to like?! Vi oplevede ingen blå kitler, men jeg kom til gengæld til at sælge en nybagt mor et 'andenæb' som solskærm, da hun kom for at hente sin barnevogn. Ahmen altså, vi bøvlede totalt meget med parasol og der kom ikke frisk ilt ind hvis vi hængte en stofble for vognen, såe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej jeg ved ikke om man kan lave noget smart, hvis der er nogen der linker til en. Det har jeg nemlig selv tænkt på. Jeg så det kun tilfældigt fordi jeg følger dig fast over Bloglovin' og læser alle dine indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Danmarks Børn (deres søsterbutik) i Hvidovre er ligeså fantastisk… Hvis man altså lige kommer forbi Vestegnen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken et fint indlæg:) Er nemlig helt enig! Vi har også købt rigtig meget af vores udstyr hos Danmarks Barnevogne – både på grund af den rigtig gode service og de konkurrencedygtige priser, som du siger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • – og må jeg lige have lov at være helt smigret og sige tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så skal man jo også huske at sige det videre, når man har noget godt at sige! Det er helt sikkert ikke sidste gang, de bliver vores førstevalg til udstyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Walking on sunshine