Kiss me, baby

VHD – week one

Glædelig fredag, blogland! Jeg håber, I har masser af hyggelige pinseplaner. Såsom at slappe af og nyde hinanden og noget god mad.

Herhjemme skal pinsen være med ro på – Bean trænger vist mest af alt til en ret begivenhedsløs lang weekend oven på en uge med indkøring i VHD (I ved; Verdens Hyggeligste Dagpleje).
Så selvom Kæreste og mig måske synes, det kunne være toppen med en tur i ZOO eller på museum eller noget helt tredje, så kommer familieudflugterne til at begrænse sig til legepladser og biblioteksbesøg.

Indkøringen er gået over al forventning. Pædagogerne er simpelthen så søde og overskudsagtige og har god tid og plads og mulighed for at lære Bean og den anden nystartede pige at kende. Over de næste par uger kommer endnu et par 1+ årige til (et par små herrer) og om en lille måned starter en stor pige på knap 2 – og så er de fuldtallige med i alt 8 børn.

Mandag, tirsdag og onsdag var Bean der bare et par timer, hhv med og uden mig. I går og i dag har hun spist frokost dernede og er ‘først’ blevet hentet omkring middag. (Luksusmulighed med mig på dagpenge, I know)

Hun har været fuldstændig segnefærdig af træthed, men glad, og har bare lagt sig lynhurtigt til at sove, når jeg har lagt hende i sengen. Aftenputningen tager til gengæld en del tid i øjeblikket. (Fase, fase, fase!)

Det er ret tydeligt, at dagens første timer giver alle de indtryk, hun kan kapere i løbet af en dag, så vi har brugt eftermiddagene på at hygge og lege (og øve os på at gå!) herhjemme.

Hun bliver (naturligvis) ked af det, når jeg siger farvel, men hun bliver hurtigt god igen og kan fint trøstes, vil gerne spise (that’s my girl) og leger med alt det nye mens hun snakker og står og kravler rundt. I dag var jeg knap ude af døren, før gråden var forstummet. Det er en god følelse – og jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Når jeg henter hende, skal jeg lige skældes lidt ud: “Jeg har faktisk savnet dig mor! Hvor var du henne?” er vist det, gråden signalerer. Men den stopper, så snart hun kommer over i min favn.

Amningen, som jeg skrev om for lidt siden, har fået en revival; i al fald vil hun meget gerne sidde stille i lang tid helt tæt op ad mig, mens hun sutter. Både om aftenen og som i morges, hvor hun spottede mig efter badet. Så den får lov at køre lidt endnu. Mon ikke hun nok selv skal gøre os det klart, når hun er klar til at slippe igen?

I næste uge skal hun prøve at sove middagslur i VHD – det bliver interessant, for Bean er ikke just kendt for sit store sovehjerte eller evne til ‘bare at falde i søvn’.

Uanset hvad; når man har denne pige om eftermiddagen, så kan dagplejelivet ikke være helt galt:

Outfit details:
Body: H&M; // Overalls: H&M; // Strømper: Norlie // Prewalkers: Petit Nord // Bløde babyben: egen produktion!

(Jeg kunne slet ikke stå for overalls’ne med sommerfugle, selvom H&Ms; pasform ikke just er til lange, slanke piger som Bean – og bodyerne i økologisk bomuld er bløde og lækre, selvom de ikke er slimfitting)

4 kommentarer

 • Dejligt at høre, at det går så godt med indkøringen af dygtige Bean. Det bliver spændende med middagsluren. Vi oplever, at Frøken M sover 2 til 3 timer (JA, sgu!), når hun er i 'dagpleje', hvorimod at hun hjemme sover sådan ca. en time sammenlagt på en hel dag. Krydser finger for, at Bean også sover igennem til middagsluren, når hun er i dagplejen. P.s. Jeg er også tosset med de overalls med sommerfuglene. Vi har faktisk købt dem i den almindelige jeans-farve, men overvejer stærkt disse også 🙂 Og M er jo sådan hverken lang eller slank 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det gør. Vildt med M's lange lur! Krydser fingre for, at alle de indtryk kommer til at udmønte sig i en lige så lang lur i dagplejen for Bean 🙂 Åhr, jeg tør vædde på, at M ser skøn ud i sine overalls! De sidder nok lige tanden bedre end herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor lyder det dejligt. Og tre afslappende dage sammen lyder også rigtig dejligt.God pinse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak – og i lige måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiss me, baby