New in: Lækkerhed til Bean

VIND: Kaffe og kage på Krummen & Kagen

Gennem hele min barsel har jeg vandret rundt med barnevogn (og Bean) på Østerbro. I gråvejr, blæst, sne, regn og høj sol.

Det kræver sin mor at trave rundt i timevis med mere eller mindre sovende barn – eller rettere: det kræver sin latte!

Chai latte, that is. Fra Krummen & Kagen.

Krummen & Kagen har nemlig været min faste leverandør af chai latte to go, boller med ost to go og kanelsnegle to go. Efter Bean blev stor nok til at sidde selv, har hende og jeg haft mange hyggelige stunder på cafeen i henholdsvis højstol og sofa til frokost.

Der er rart, personalet er altid søde, bagværket er skønt (og oftest dampende lunt og frisk fra ovn) – og nu har Krummen & Kagen været så fantastiske, at de har ladet mig give en af jer en valgfri kaffe og kage sammen med en ven, på deres regning. (TUSIND tak for det)

Vi tager den lige igen:

Valgfri kaffe og kage for to på et af Østerbros allerhyggeligste steder.

Det skal du da vinde, skal du ikke?

Hvordan?

  • Jamen, du skal bare skrive en kommentar herunder med din mail (hvis du ikke har en blog, hvor den er at finde)
  • Du kan også like Østfronten på Facebook. Det vil jeg blive herreglad for, men det er helt frivilligt og har ikke noget med konkurrencen at gøre! (facebook.com/Ostfronten)

Jeg trækker en heldig vinder på min fødselsdag om præcis en uge – altså d. 11.3.

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Lækkerhed til Bean