• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
5 måneder senere

Og så sagde lægen, …

… at Bean var helt perfekt og voksede så fint så fint (vi er nu på 67 cm, 7100 g baby (med ble, så det er nok snarere omkring 7 kg)

… at det ikke er det sjoveste i verden at være den, der skal stikke og få børn til at bryde ud i smerte/forskrækkelsesgråd

… at han lige ville henvise mig til noget gynækolog-væsen.

Fordi:

Vi er effektive forældre og fik derfor klaret hhv. 5 måneders undersøgelse og vaccine samt præventions-samtale i samme omgang.

Resultat:

Bean har været feberramt, sløj og ked – og meget puttesyg, men det er helt forståeligt og i den grad ok – siden i går eftermiddags

Jeg skal forbi en dame med 7 (SYV!!!) navne og have installeret noget hormonspiral. Det der med kobber giver nemlig risiko for voldsomme og smertefulde menstruationer, og dem havde jeg i forvejen. Ingen grund til at gøre det værre end det var!

I øvrigt:

Har jeg afleveret noget CV til noget butik, der søgte deltidsansat lige i nabolaget. Mest fordi det er lige i nabolaget og timetallet var over det, der kræves for at være ude af dagpengesystemet. Og fordi deltid er så fint med en lille pige.

6 kommentarer

 • Hurra for Bean, der bliver så stor:-) Håber, feberen hurtigt aftager. Og hvis du gider, må du meget gerne skrive om din hormonspiral (og måske også om damen med de 7 navne! Er der tale om en fin slægt eller om noget numerolog?), når du har gjort dig et par erfaringer eller to med den – tænker selv på, om det er noget, jeg også skal prøve…Og så krydser jeg arme og ben for, at dit cv bringer dig held:-) Både fordi du kan nøjes med at arbejde deltid, og fordi det der dagpengesystem ikke er til at spøge med, suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NÅh, den lille perfekte Bean. Tillykke med lægens fine dom :-)Og ang. spiraler, så har jeg prøvet begge dele og kan varmt anbefale hormon-versionen. Den der kobber-satan er ikke at spøge med. Så god vind hos hende med de mange navne.Held og lykke med cv'et. Lyder som ideel løsning med deltid. (Og nu bliver jeg helt nysgerrig efter, hvor det er henne. For dit nabolag er jo også mit nabolag. Lidt endnu, i hvert fald). :-)PS: Tak fordi du tjekkede muligheden for, om vi kunne låne/leje en lejlighed i jeres forening. Også selv om det ikke lod sig gøre. Det var smadderpænt af dig at tilbyde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lover at update, når der er noget at berette fra… ahem… Sydfronten? Jeg tror måske, navnene er noget med overgearede forældre og et par ægteskaber i bagagen :)Tak for krydsene. Dagpengeland er ikke for sarte sjæle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taark. Jamen altså, hun tog det så pænt at blive trykket på og løftet og målt og vejet.Jeg var også klart på hormon-spiral-holdet, da jeg læste om (bi)virkningerne af den anden. Screw it, at den koster 10 gange så meget.Det var så lidt (bogstaveligt talt!) med lejlighed. Synes, det er mystisk, at man ikke kan lave en 'engangs'kontrakt og få lejeindtægter som bonus frem for tom lejlighed… Krydser alt hvad jeg kan for at I snart finder drømmehus/en god midlertidig løsning.CVet blev afleveret i meget øko-agtig babybutik for enden af vores gade. Heeeelt i en anden boldgade end jeg nogensinde havde set mig selv arbejde, men beliggenhed og deltid er rimeligt perfekt lige nu. Så kan 'karriere' evt. komme senere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dygtig Bean :)Og husker godt den der kobberspiral, og de der blødninger. Tror nu alligevel det ender med sådan en igen – er ikke rigtigt til det der hormon-hejs. Meeen, nu er der jo lidt tid endnu til jeg skal træffe den endelige beslutning om den slags.Krydser fingre for det der job. Deltid rules. I hvert fald mere end dagpengesystemet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, hormonspiralen er helt fin – det virker lokalt og ikke i hele systemet som fx p-piller.Og ja, du har lidt tid endnu 🙂 Takker for de krydsede fingre. Deltid holder mindst 1000% mere end dagpenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 måneder senere