• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Træt med lidt sur 'on the side'

Gul og gratis

Haves: sur, pjevset baby
Ønskes: glad baby til hyggelig barsel

Seriøst.

Var det ikke rigeligt med kolikken og et farligt tigersprings-barn?
Skal vi nu også være sure og pjevsede indimellem det hele?

Måske fordi Bean ikke kan finde ud af at sove helt så meget, som hun har brug for.
Måske fordi hun bare har lyst til at være sur og brokke sig.

Men for f**den hvor får man lange løg og kulsorte rander under øjnene, foruden hovedpine og galopperende mentalt underskud, når man skal høre på baby-brok hele dagen i en uge (and counting) i træk. Selvom man gør alt man kan for at imødekomme og dække alle tænkelige baby-behov.

Jeg gider ikke være den sure mor med den sure blog, men det hele er – som ræven vist ville udtrykke det – en kæmpe bunke rønnebær lige nu.

2 kommentarer

  • Ae aeee. Det er f*n'me også nederen, altså. Synes, I har fortjent lidt glad baby snart. Men det får I! Det tør jeg næsten godt love. For som med alt det andet, så er sur og pjevset også 'bare' enfasedetgårover. Hvilket ikke hjælper en hujende fis, mens det står på.Men synes, det er helt ok at være sure mor med den sure blog af og til. For det er jo alt andet lige federe med glad baby og hyggelig barsel, end underskudsbarsel med lange løg. Og man må godt både være sur og ked over det, man føler, man misser. Så længe man ikke dvæler for meget, men det virker det ingenlunde som om, du gør. Tværtimod.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for ae-ning. Det hjælper. Faktisk. Har lige læst om fænomenet 'high need baby' – og Kæreste og mig kiggede på hinanden og tænkte: "Det er Bean". Så der er nok lidt vej igen. Vi klynger os til de gode øjeblikke og dage – og overlever! Og krydser fingre for, at det bliver lettere anden gang, når vi når dertil.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt med lidt sur 'on the side'