• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Gul og gratis

Forældre-date

Kæreste og mig var på lokal vinbar til en enkelt genstand i går, mens Bean lå og sov sødt i sin seng.

(Vores gode veninde havde storsindet tilbudt at sidde i sofaen og se tv, mens vi var væk)

Og selvom jeg ikke kunne lade være med at tjekke telefon og ur konstant og vi gik hjem efter en lille time, så var det dejligt at være ude ‘selv’ og få talt om nogle af de ting, vi næsten aldrig når herhjemme.

Fx om hvordan vi kan blive bedre til at være kærester i øjeblikket. Det skal ikke være noget med store middage eller vild romantik, for det er stadig til dels ‘overlevelse’ snarere end ‘liv’ med hende Bean. Men vi er røget ret meget i ‘så sover barnet, nu tænder vi tv og computer’-fælden. Vi fik forelagt og vedtaget flere forbedringer.

… og talte om ‘gamle dage’ på vejen hjem. Altså, nu har vi jo kun kendt hinanden siden 2. maj 2009, så gamle er ret relativt, men ‘hvad nu hvis…’ og ‘kan du huske…’ er ret fint at tale om af og til. Hvis jeg ikke havde været helt urimeligt lige lovlig fremme i skoene og slæbt Kæreste med hjem fra en fest på Frederiksberg, så havde vores liv set radikalt anderledes ud i dag.

Så havde vi ikke haft hinanden, en lækker lejlighed på det inderste Østerbro, en herlig – men besværlig – Bean… eller en masse fine oplevelser undervejs.

Vi talte også om, at forældre-date er noget, vi skal prøve at få gjort en gang om måneden. Bare en time eller måske endda to. Så vi har tid til at kigge hinanden dybt i øjnene og bekræfte hinanden i, at selvom der har været kolik og er high-need baby og det af og til er en krig, så går det altsammen alligevel, fordi vi elsker hinanden. (Og vi kan med stolthed melde, at vi endnu ikke har talt grimt eller råbt højt ad hinanden. Stemningen kan være god eller mindre god, bevares, men endnu er det helt civiliseret)

De bedste weekend-ønsker til hele blogland – vi drager mod Odense og et stort bryllup i morgen, så der bliver ikke tid foran computer eller smart telefon til blogning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul og gratis