• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Barsel, påske og svigerfamilie

Åbent hus – nu som surprise

Påsken – og påskeferien er vel overstået. Kæreste og mig er dog enige om (han næsten i højere grad end jeg!) at lange påskeferier med svigerfamilien (for ham: familien) er dømt ude. En weekend havde været alt rigeligt.

Vel hjemme så vi frem til en fredelig anden påskedag med massive bunker af vasketøj, stileretning og muligheden for at sumpe rundt i afslappet tøj og bare nyde freden og stilheden (og hinanden, men det er en helt anden historie…)

Kl. 12 ringede dørtelefonen, og så var der nogen, der skulle til ‘åbent hus’. De næste 20 minutter var der vel rundt regnet 30 mennesker rundt i lejligheden, så vi lavede en lynhurtig oprydning, fjerning af fritliggende kontanter, lukning af computere, redning af seng.

Jeg ringede til ejendomsmægler, der tilsyneladende også var overrasket over åbent hus – selvom det fremgik af deres hjemmeside og havde gjort det en uge. Hun nåede frem til de sidste 2 par og 5 minutter af det rimeligt overraskende åbent hus-arrangement.

HOLD nu op, hvor bliver det godt at flytte!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel, påske og svigerfamilie