Har ulykker autofobi?

Afklaring (på det meste!)

  • Phew no. I

Urinprøve fra lægen var fin og viste ingen tegn på noget, der skulle være galt. 

  • Phew no. II

Banken har rodet i sagsgangen og er nu vendt tilbage til udgangspunktet. De vil gerne låne os pengene og har sat renten på lånet et kvart procentpoint ned. Og sender biografbilletter som undskyldning. (Så NU er der ingen vej tilbage – vi er simpelthen typerne, der bliver andelshavere)

  • Det sidste phew? 

Scanning bliver i morgen eftermiddag (tak til Verdens Sødeste Jordemoder for at være god at tale med over telefon ifm. med opkald og planlægning af ekstrascanning). Kæreste kan ikke slippe ud af arbejde med den slags frist, men Søsterlil kommer med som moralsk support. Plus hun vil mega gerne med til en scanning. Når den er overstået kommer forhåbentlig det sidste (og vigtigste og største) ‘phew’.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har ulykker autofobi?